2017. április 24., hétfő, György napja

Címke: felelősség

16 cikk 1/2 oldal

Hölvényi György: Libanon hatalmas felelősséget vállal

Európa és a nemzetközi közösség nem hagyhatja magára Libanont politikai és gazdasági szempontból sem, hiszen az ország hatalmas felelősséget vállal a migránsok ellátása, egyben az egész térség biztonsága szempontjából – jelentette ki Hölvényi György, az Európai Parlament néppárti frakciója vallások közötti párbeszéd munkacsoportjának társelnöke az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Nagy vörös folt mellett a légypiszok

Öt évet ült börtönben Dömötör Zoltán a népi demokrácia megdöntésének kísérlete miatt, bár a tárgyaláson váltig állította: az nem kísérlet volt, hanem befejezett tény.

Fillon elismerte a felelősségét a jobboldal válságában

Ötven nappal a francia elnökválasztás első fordulója előtt Francois Fillon konzervatív jelölt elismerte a felelősségét az ellenzéki jobboldalon kialakult válságban, s jelezte, hogy a támogatóira és az őt jelölő jobbközép Köztársaságiak vezetőségére bízza a sorsát.

Phenjan Malajziát teszi felelőssé Kim Dzsong Nam haláláért

Phenjan szerint Malajzia felelős Kim Dzsong Nam haláláért, az észak-koreai kommunista rezsim szerint pedig törvényellenesek azok a vizsgálatok, melyeket a malajziai hatóságok Kim Dzsong Il néhai diktátor legidősebb fiának holttestén végeztek – derül ki a KCNA észak-koreai állami hírügynökség csütörtöki jelentéséből.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!