2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: feketegazdaság

9 cikk 1/1 oldal

A takaró és a nyújtózás

Az eredmény már látszik: korábban elképzelhetetlen mértékben nőnek a bérek, s a jelek szerint a munkavállalói pénztárcák ezután is híznak majd.

Nem menekülhetnek meg az áfacsalók

Ép ésszel aligha felfogható az az összeg, amelyet egy-egy évben veszítenek el együttesen az EU tagországai az áfacsalások és a különféle adóügyi jogsértések, hiányosságok, kiesések miatt.

Bűnözőktől vásároltak lopott benzint a rendőrök

Megkezdődött a pere a vád szerint bűnszervezetben üzemanyagot lopó, és azt a napi árnál jóval olcsóbban értékesítő társaságnak, akiktől három rendőr is rendszeresen vásárolt.

Az adócsalást támogatja Brüsszel?

Valamivel több mint fél év múlva életbe lép a legújabb nagyszabású feketegazdaság elleni intézkedés, az online számlázás rendszere.

Egyre szorosabb a hatósági hurok

Fontos adat látott napvilágot arról, hogyan halad a kormány az egyik legnagyobb közteherviselési feladatával, a feketegazdaság visszaszorításával.

Olcsóbb államot teremt a NAV 2.0

Az elnök szerint a legfontosabb feladat az adórés és a behajthatatlan kintlévőségek jelentős csökkentése, illetve a magánszemélyek és a cégek adminisztratív költségeinek mérséklése.

Félévente vizes vb

Csupán hat hónap kellett hozzá, hogy az ország kigazdálkodja a zajongók szerint kigazdálkodhatatlan és soha meg nem térülő befektetést.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!