2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja

Címke: fejlődés

7 cikk 1/1 oldal

Gyökeresen változtatja meg a világot a mesterséges intelligencia

Gyökeresen változtatja meg a világot a mesterséges intelligencia. Ezekre a változásokra fel kell készülni, és ebben kiemelkedő szerepe van az oktatásnak – mondta az MTI-nek Alföldi István, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) ügyvezető igazgatója annak kapcsán, hogy a társaság a napokban ingyenes, az IT-biztonságról szóló tankönyvet jelentetett meg, és a robotikával, valamint a mesterséges intelligenciával foglalkozó tananyagon is dolgozik.

Kevéssé ösztönzi az unió a távközlés fejlődését

Tűkön ülve várja a távközlési szakma az 5G-technológia kiforrását, de a legnagyobb nemzetközi szervezetek úgy látják, hogy az Európai Unió jogszabályai nem engednek elég teret a piacon a legújabb szabvány kiteljesedéséhez.

Segítik a tanulók fejlődését

A beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel (BTM) küzdő gyermekeket érintő törvénymódosítás célja, hogy sokkal több fejlesztésben és segítségben részesüljenek.

Tempót váltott a magyar gazdaság

A magyar gazdaság azzal, hogy 4,1 százalék volt a bruttó hazai termék (GDP) növekedése, rácáfolt a hazai balliberális elemzői osztag sokat hangoztatott szólamára.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!