2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: fejlődés

11 cikk 1/2 oldal

Kevéssé ösztönzi az unió a távközlés fejlődését

Tűkön ülve várja a távközlési szakma az 5G-technológia kiforrását, de a legnagyobb nemzetközi szervezetek úgy látják, hogy az Európai Unió jogszabályai nem engednek elég teret a piacon a legújabb szabvány kiteljesedéséhez.

Segítik a tanulók fejlődését

A beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel (BTM) küzdő gyermekeket érintő törvénymódosítás célja, hogy sokkal több fejlesztésben és segítségben részesüljenek.

Tempót váltott a magyar gazdaság

A magyar gazdaság azzal, hogy 4,1 százalék volt a bruttó hazai termék (GDP) növekedése, rácáfolt a hazai balliberális elemzői osztag sokat hangoztatott szólamára.

Robbanásszerű a fejlődés az agráriumban az államkincstár elnöke szerint

Az agráriumban most az a legnagyobb dilemma, hogyan lehet a gazdálkodásba minél sokrétűbben beépíteni az információtechnológiai újításokat és eközben kielégíteni az egyszerűsítés iránti jogos igényeket – fogalmazott Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke csütörtökön, a Panta Rhei konferencián, hozzátéve, Magyarország agár- és vidékfejlesztési kifizető ügynökségi feladatait ellátó szervezet vezetőjeként úgy véli, a haladás az agrárium területén is robbanásszerű volt az elmúlt évtizedekben.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!