2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: fejlesztések

13 cikk 1/2 oldal

Lesz idő a fejlesztésekre

Sikeres volt a fejlesztési politikában a 2017-es esztendő, mivel minden támogatásra kiírták a pályázatokat, rá­adásul a nyerteseknek a tervezettnél nagyobb összeget fizettek ki.

Fellendült a természetjárás 2010 óta

Fellendült a belföldi természetjárás 2010 óta a kormány fejlesztéseinek köszönhetően, az eredményekhez a szakmai partnerek segítségére is szükség volt – mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten, az Otthon a természetben című kormányzati kiadvány sajtótájékoztatóján.

BM: 1701 kistelepülés nyert el támogatást helyi fejlesztésekre

A Belügyminisztérium (BM) pályázatán 1701 kistelepülési önkormányzat mintegy 1,9 milliárd forint támogatást nyert el helyi fejlesztési célok megvalósítására – jelentette be a tárca önkormányzati államtitkára pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Minden várakozást felülmúlnak az ingatlanfejlesztések

Minden várakozást felülmúlt idén az ingatlanfejlesztési piac bővülése, a még mindig erős növekedési potenciállal rendelkező iroda- és ipari ingatlanok mellett a lakáspiac is tovább pörgött. Az ágazat szereplői bíznak abban, hogy a kedvezményes 5 százalékos áfakulcs 2019 után is fennmarad – közölte az ingatlanfejlesztési ágazat legnagyobb vállalatait összefogó Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke hétfőn, az V. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából.

Az okoskamion a jövő teherautója

A Bosch az áramvonalas monstrummal a haszongépjárművek és a közúti áruszállítás jövőjének alapjait fekteti le, ami három technológiai pilléren nyugszik.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!