2017. április 30., vasárnap, Katalin, Kitti napja

Címke: fejlesztés

98 cikk 1/10 oldal

Sikeresek a honi startupok

A többségében fiatalokból álló csapatok innovatív szemlélete sok esetben a vállalkozók életét is megkönnyíti az újszerű szolgáltatások révén.

Palkovics László: 45 milliárd iskolai informatikai fejlesztésekre

A kormány 45 milliárd forintot fordít az elkövetkező időszakban iskolai informatikai fejlesztésekre – mondta az oktatási államtitkár a Liga szakszervezetek szakmai konferenciáján pénteken Budapesten. Palkovics László arról is beszélt, hogy felülvizsgálhatják a tanítási szünetek elosztását, s bevezethetik a jövőben a természettudományos kompetencia-mérést.

Milliárdokból fejlesztik a rákbetegek kezelését

A daganatos betegségek kezelésé­ben új távlatokat nyithat a személyre szabott orvoslás, amelynek hazai elterjesztésében úttörő szerepet vállal a nemzeti onkogenomikai program.

Véget ért a dízelkorszak?

A német adathamisítási ügy hatására esésnek indultak a dízeleladások Európában, és a használtautó-piacon is lejjebb szállt az árfolyamuk.

Hajóavatással kezdődött a balatoni előszezon

Huszonhárom személyhajóval és négy komppal gazdagítja a kiemelt üdülőkörzet turizmusának kínálatát az 1846-ban alapított balatoni hajózási társaság.

Folytatódik a miskolctapolcai strand fejlesztése

A Modern Városok Program – Miskolctapolcai fürdő és környezetének fejlesztése projekt keretében megkezdődnek kedden a Hejő-hévízkút kútfúrási kivitelezési munkái az egykori gyerekstrand területén – közölte a miskolci polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-vel.

Modern városok program: most Zalaegerszegről érkeztek jó hírek

Tízmilliárd forint értékben két kutatás-fejlesztési és egy logisztikai beruházás indul a közeljövőben Zalaegerszegen – közölte a zalai megyeszékhely polgármestere a város közgyűlésének döntéseit ismertető csütörtöki sajtótájékoztatóján.

98 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!