2017. december 12., kedd, Gabriella napja

Címke: Fehér Ház

19 cikk 1/2 oldal

Patton, a „píszimentes” tábornok

Patton tábornok nem písziskedett, mert nem hatalmat akart, hanem valódi győzelmet. Nem magának, hanem Európának. De „megállj” parancsot kapott...

Trump Izrael fővárosaként ismerte el Jeruzsálemet

A várakozásoknak megfelelően Donald Trump bejelentette, hogy az Egyesült Államok Izrael fővárosaként ismeri el Jeruzsálemet és az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból oda költöztetik át.

Trump állítása szerint nem játszott össze az oroszokkal

Donald Trump amerikai elnök szombaton háromszor is elismételte Washingtonban újságírók kérdésére válaszolva, hogy a tavalyi elnökválasztás idején nem volt titkos összejátszás kampánystábja és az oroszok között

Mégsem találkozik az APEC-csúcson Trump és Putyin

Donald Trump amerikai elnök „időpont-egyeztetési nehézségek miatt” nem találkozik külön orosz hivatali kollégájával, Vlagyimir Putyinnal az Ázsiai-csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) vietnami csúcstalálkozóján – közölte pénteken a washingtoni Fehér Ház.

Lemondott az amerikai demokratákhoz közel álló legnagyobb lobbicég vezetője

Lemondott tisztségéről a demokratákhoz közel álló legnagyobb washingtoni lobbicég vezetője, Tony Podesta – Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt kampányfőnökének, John Podestának a testvére – , mert érintett a tavalyi amerikai elnökválasztási kampányba történt, feltételezett orosz beavatkozással kapcsolatos vizsgálatban.

19 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!