2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: facebook

24 cikk 1/3 oldal

Növekvő érdeklődés és „piszkos kampány” a Facebookon

Az internetes közösségi oldalak, mindenekelőtt a Facebook jelentős szerepet játszottak a vasárnapi ausztriai előrehozott parlamenti választás kampányában, és egyes vezető pártokat az a vád is érte, hogy hamis Facebook-oldalakkal megpróbálják lejáratni konkurenseiket.

Boldogságkeresés

Véres képek és #Prayfor hashtagek. Segítő-biztonsági alkalmazások és személyiségi jogok. Nyomozati információk és terroristák PR-ja.

Az orosz hatóságok kilátásba helyezték a Facebook blokkolását

A Facebook közösségi internetes platformnak be kell szüntetnie oroszországi tevékenységét, ha nem tesz eleget a személyi adatvédelmi törvény előírásainak – figyelmeztetett Alekszandr Zsarov, az orosz tömegkommunikációs és távközlési hatóság (Roszkomnadzor) vezetője újságíróknak nyilatkozva kedden Moszkvában.

Zuckerberg védelmet ígért Berlinnek

A Facebook hamarosan 250 fővel bővíti a választások integritásáért felelős munkacsoportját, továbbá világszerte állandó kapcsolatot létesít a nemzeti választási bizottságokkal.

Vona Gábort kérdőre vonják a nyugdíjasok

A Fidesz azt várja, hogy ha Vona Gábor elmulasztja a bocsánatkérést a hárommillió megsértett nyugdíjastól, akkor valamelyik jobbikos politikus megteszi majd ezt helyette.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!