2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: Európai Unió

91 cikk 1/10 oldal

A haza minden előtt

Franciaország első számú szívtiprója ma is szén- és acélközösségként gondol az unióra, ahol a nagyok és erősek diktálnak, a kicsik pedig hálásak.

Helmut Kohl emlékére

Távozásával Németország, Európa és az egész világ kevesebb lett egy, a XX. század történelmének alakulását jelentősen meghatározó politikussal.

Az EU meghosszabbította az Oroszország ellen hozott gazdasági szankcióit

Az Európai Unió tagországainak vezetői hat hónappal meghosszabbították az Oroszország ellen hozott gazdasági szankciókat, arra hivatkozva, hogy Moszkva nem tett eleget az ukrajnai fegyveres konfliktus rendezésére vonatkozó megállapodásban szereplő feltételeknek.

Az Európai Unió a világ legnagyobb gépjármű-exportőre

Az Európai Unió a világ legnagyobb gépjármű-exportőre, az Egyesült Államok pedig a világ első számú gépjármű-importőre – derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

A kormány már 2010-ben szakított az alacsony bérekre épülő gazdasági modellel

A magyar kormány már 2010-ben szakított az alacsony bérekre épülő gazdasági modellel, amikor hátat fordított a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) és az általa diktált gazdaságpolitikának – mondta Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének (MOSZ) elnöke hétfőn Budapesten egy fórumbeszélgetésen.

91 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!