2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja

Címke: európai bizottság

60 cikk 1/6 oldal

Juncker: a V4-ek felajánlása szolidaritásuk bizonyítéka

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön, a visegrádi országok vezetőivel közösen tartott brüsszeli megbeszélést követően kijelentette: az uniós határvédelem erősítését szolgáló, jelentős összegű felajánlás bizonyíték arra, hogy a visegrádi négyek szolidaritást mutatnak, és kiállnak Olaszország és más országok mellett.

Ez a gyarmattartók ismerős arroganciája

A liberális elitek is rendelkeznek etnikai tudattal, ezért mutatnak erős ellenállást a nyelvi kisebbségeknek nyújtandó jogokkal szemben – mondta Schöpflin György professzor a Magyar Időknek.

A Facebook helyben fogja könyvelni reklámbevételeit

A Facebook helyben, a tevékenysége szerinti országokban fogja könyvelni reklámbevételeit ahelyett, hogy dublini székhelyén venné nyilvántartásba azokat – jelentette be a közösségi médiaportál kedden.

Hét éve vegzálják Magyarországot ok nélkül

Végrehajthatatlan a kötelező betelepítési kvótákkal kapcsolatos bírósági döntés – jelentette ki Szijjártó Péter külügyminiszter csütörtökön Brüsszelben.

A szabadságunkat kell megvédeni

A Soros-terv létezik – hangsú­lyozta Orbán Viktor. Hozzátette, hogy a magyar kormány ezzel a tervvel szemben lép fel és nem engedi, hogy hazánk kevert népességű országgá váljon.

60 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!