2017. július 21., péntek, Dániel, Daniella napja

Címke: Európa-bajnokság

24 cikk 1/3 oldal

Álmában sem remélte volna

Pályafutása legjobb eredményét érte el Alekszejev Tamara Vilniusban az öttusa-világkupa döntőn, a székesfehérvári versenyző hibátlan produkcióval győzött.

Meg kell halni a szorítóban

Az utóbbi Európa-bajnokságok átlagát hozta a magyar ökölvívó-válogatott a szombaton befejeződött harkivi Európa-bajnokságon.

Ökölvívó Eb: Harcsa Zoltán bronzérmes

A 24 éves magyar bokszoló a pénteki elődöntőben az azeri Kamran Saksuvarli ellen lépett ringbe, akitől megosztott pontozással, 4-1-re kapott ki.

Harcsa fejben már összerakta

A magyar férfi ökölvívó-válogatott nyolc EB-indulója közül hárman megszerezték az oly becses kvótát a szeptemberi hamburgi világbajnokságra.

A csalódás már előrelépés

Nagyon kevésen, egyetlen ponton múlt, hogy a magyar női kosárlabda-válogatott nem jutott a nyolc közé az Európa-bajnokságon.

Lépcsőről lépcsőre felfelé

A szegedi kajak-kenus válogató legeredményesebb versenyzőjeként három aranyérmével négy számban is kiharcolta az indulási jogot a plovdivi Eb-re Takács Tamara.

Egyetlen ponton múlt a csoda

A magyar női kosárlabda-válogatott 49-48-as vereséget szenvedett az olaszok ellen az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

Nem állunk csehül az Eb-n

Bravúrosan szerepel a magyar női kosárlabda-válogatott, a házigazdák szombati 74-70-es legyőzésével már bejutott a legjobb tizenkettő közé a kontinensbajnokságon.

Szász-Kovács Emese bronzérmes

A párbajtőröző Szász-Kovács Emese bronzérmet nyert csütörtökön a grúziai vívó Európa-bajnokságon, Tbilisziben.

Nyugtató kell az ötödik helyre

Ha abból indulnánk ki, hogy a riói olimpián férfipárbajtőrben Imre Géza ezüst-, csapatunk pedig bronzérmes lett, akkor a szerdai egyéni versenytől sokat várhattunk volna.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!