2017. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: Európa-bajnokság

20 cikk 1/2 oldal

Büszke búcsú az Eb-től

A papírformának megfelelően kikapott, de nagyon tisztes vereséget szenvedett a magyar férfi­-kosárlabdaválogatott az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

Férfi kosárlabda Eb – Ivkovics: ez igazi csapatmunka volt

Közös sikerként értékelte Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, hogy a magyar férfi kosárlabda-válogatott remekül helytállt az olimpiai ezüstérmes Szerbia ellen vasárnap az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjében.

Már minden perc ajándék

Az Európa-bajnokság előtt álomnak tűnt, de valóság lett: a magyar férfi-kosárlabdaválogatott elutazhatott Isztambulba, ahol nyolcaddöntőt játszhat, az ellenfele Szerbia lesz.

Nekünk most indul az Eb

Két vereséggel várja a magyar válogatott a folytatást Kolozsváron, a férfikosárlabda Európa-bajnokságon, ám a két vereség között ég és föld volt a különbség.

Egy negyedre a nagy bravúrtól

Lejátszotta első mérkőzését férfi-kosárlabdaválogatottunk az Európa-bajnokságon, és kiválóan helytállt a világ legjobbjai közé sorolt Horvátország ellen.

Nagyon hiányzott a rakott krumpli

A neve becsapós, hihetnénk, Rosco Allen honosított kosárlabdázó, de nem az: Budapesten született, ám az Egyesült Államokban lett ismert játékos.

Márton Anita éremesélyesként utazik Londonba

Női súlylökésben olimpiai bronzérmesünk 19,63 méteres eredményével a harmadik a nevezési listán, de idei teljesítményét tekintve is dobogóesélyes.

Egy hónap múlva Eb: ászaira vár a válogatott

Szeptember 1-jén 14 órakor megkezdődik a horvátok elleni mérkőzés, hiszen 1999 óta először lép majd pályára a válogatott Európa-bajnoki találkozón.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!