2017. november 20., hétfő, Jolán napja

Címke: Európa-bajnokság

11 cikk 1/2 oldal

Helytálltak a kemény riválisokkal szemben

A magyar női röplabda-válogatott számára vasárnap este befejeződött a bakui Eb, ahol két szettet nyertünk összesen a három mérkőzésen.

A premier elúszott, de még van esély

A magyar lányok az első szett hajrájában megtorpantak, a házigazda azeriek fordítottak, s a folytatásban simán, 3:0-ra hozták a találkozót.

Büszke búcsú az Eb-től

A papírformának megfelelően kikapott, de nagyon tisztes vereséget szenvedett a magyar férfi­-kosárlabdaválogatott az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

Férfi kosárlabda Eb – Ivkovics: ez igazi csapatmunka volt

Közös sikerként értékelte Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, hogy a magyar férfi kosárlabda-válogatott remekül helytállt az olimpiai ezüstérmes Szerbia ellen vasárnap az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjében.

Már minden perc ajándék

Az Európa-bajnokság előtt álomnak tűnt, de valóság lett: a magyar férfi-kosárlabdaválogatott elutazhatott Isztambulba, ahol nyolcaddöntőt játszhat, az ellenfele Szerbia lesz.

Nekünk most indul az Eb

Két vereséggel várja a magyar válogatott a folytatást Kolozsváron, a férfikosárlabda Európa-bajnokságon, ám a két vereség között ég és föld volt a különbség.

Egy negyedre a nagy bravúrtól

Lejátszotta első mérkőzését férfi-kosárlabdaválogatottunk az Európa-bajnokságon, és kiválóan helytállt a világ legjobbjai közé sorolt Horvátország ellen.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!