2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja

Címke: Európa-bajnokság

13 cikk 1/2 oldal

Pluszok helyett mínusz hat

Bécsújhely után Varasdon is a csehek nyerték – ezúttal 33-27-re – a ki-ki meccset ellenünk a kézilabda Eb-n, a magyar válogatott három vesztes meccsel zárt.

Hatgólos vereség a csehektől és búcsú az Eb-től

A magyar férfi kézilabda-válogatott 33-27-re kikapott Csehország csapatától a horvátországi Európa-bajnokság csoportkörének harmadik, utolsó fordulójában, a varasdi D kvartettben szerdán, így pont nélkül búcsúzott a tornától.

Katartikus, fájó vereség

Nem játszott igazán jól a spanyolok ellen, de hatalmas szívvel küzdött a csapat, főleg védekezésben, de támadásban is lehetett hiányérzetünk.

Most az út és a cél is fontos

Ljubomir Vranjes legénysége ma este az olimpiai bajnok Dánia ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon.

Hat meccsre terveznek

A kapitány hazafias húrokat pengetett: megígérte, hogy olyan csapatot láthatunk az Eb-n, amelynek tagjai a végsőkig küzdenek az országukért.

Stresszmentes főpróba

Az Eb-n, az egyéni távokon Knoch Viktor, Burján Csaba és az amerikai születésű Krueger Cole, valamint Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca és Kónya Zsófia méreti meg magát.

Gólzuhatag Jönköpingben

A férfi-kézilabdaválogatott szombaton Jönköpingben játszott edzőmeccset a svédekkel. Bodó Richárd olyan lendülettel bombázott a svédek kapujába, hogy öröm volt nézni.

Szilveszterkor is edzettek

Eldőlt, hogy a téli ötkarikás játékokon éremre hajtó rövid pályás gyorskorcsolyázóink a jövő hét végi drezdai Európa-bajnokságra is a legerősebb összeállításban utaznak.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!