2018. január 24., szerda, Timót napja

Címke: eu

318 cikk 1/32 oldal

Mogherini: Jeruzsálemnek izraeli és palesztin fővárossá kell válnia

Az Európai Unió elkötelezett az izraeli-palesztin konfliktus kétállami megoldáson alapuló rendezése mellett, ugyanis Jeruzsálem számára az egyetlen megfelelő, reális megoldás, hogy közvetlen tárgyalások eredményeképpen Izrael mellett a palesztin állam fővárosává is váljon – jelentette ki Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn.

Ausztrália figyelme is Közép-Európára irányul

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a visegrádi csoport támogatja az Ausztrália és az EU közötti szabadkereskedelmi megállapodásról szóló tárgyalások mielőbbi megkezdését.

Varsó számíthat Budapestre

Orbán Viktor és Mateusz Morawiecki megerősítette, hogy mindkét ország kitart korábbi migránspolitikája mellett, nem akarnak bevándorlóországgá válni, nem engednek a kvótáknak.

A jövő héten tárgyalnak a törvényről

A nemzeti konzultáció és a népszavazás felhatalmazása alapján fognak ellenállni Brüsszel vagy Soros György nyomásgyakorlásának – jelentette ki Hollik István.

Orbán Viktor: A Stop Soros új helyzetet teremt

A miniszterelnök pénteki rádióinterjújában leszögezte: sosem fogadják el az uniós kvótaszabályokat és megakadályozzák a Soros-terv megvalósítását.

318 cikk 1/32 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!