2017. április 28., péntek, Valéria napja

Címke: erőszak

32 cikk 1/4 oldal

Az MSZP szélsőbaloldali párt lett

Most viszont elunták a szemérmeskedést, s előálltak azzal, hogy mindenki menjen tüntetni a kormány ellen, tiltakozzon, ahogy csak a torkán kifér.

Venezuela fővárosában ismét a tüntetők közé lőttek

Venezuela fővárosában ismét a kormányellenes tüntetők közé lőtt csütörtökön a nemzeti gárda, hogy megakadályozza a Caracas különböző kerületeiben gyülekező ellenzékieket, hogy a központban egyesüljenek.

Beindult a Soros-birodalom gépezete a kormány ellen

A CEU mellett demonstrálók ki akarták tűzni az uniós zászlót a kordon mögé, a tüntetők kemény magja a Parlament előtt dulakodott a rendőrökkel, akiket meg is dobáltak.

Palesztinokat végzett ki a Hamász

A palesztin lakosságú Gázai övezetet uraló, radikális iszlamista Hamász szervezet felakasztott három, Izraellel folytatott együttműködéssel vádolt helyi palesztint – jelentette a Mako, az izraeli kettes tévécsatorna honlapja.

Letartóztatták a washingtoni autós ámokfutót

A szóvivő szerint az autót vezető nő „különös és agresszív vezetői magatartást tanúsított”, ezért a rendőrség figyelmeztető lövéseket adott le.

Fegyházra ítélték a zalai pedofil apát

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélt egy 37 éves férfit, saját 11 éves lánya ellen elkövetett cselekményei miatt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden.

32 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!