2017. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: erőszak

36 cikk 1/4 oldal

Rettegésben tartják az iszlamisták Svédországot

Malmö városának rendőrfőnöke lényegében elismerte, hogy a rendőrség képtelen uralni a az elsősorban Irakból és Szíriából érkező bevándorlók okozta helyzetet.

Tart az eljárás Sneider Tamás fiai ellen

Jelenleg is folyamatban van az a büntetőeljárás, amelyet a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytat hat gyanúsítottal, köztük a jobbikos képviselő két fiával szemben.

Lelőtték a palesztin késes támadót

Izraeli katonák lelőttek egy késsel rájuk támadó palesztint hétfőn kora reggel Jeruzsálem óvárosánál – jelentette az izraeli közszolgálati rádió. A jeruzsálemi palesztin kormányzó szerint elfajult vitában lőtték le a férfit.

Thaiföldi üdülővárosban erőszakolt kisfiúkat egy svájci férfi

Nyolcvan kisfiú Thaiföldön elkövetett megerőszakolásával és gyermekeket ábrázoló pornográf fényképek készítésével vádolnak egy svájci nyugdíjast, akit még ebben a hónapban bíróság elé állítanak – közölték pénteken a svájci hatóságok. Az áldozatok némelyike csak kilencéves volt.

Halálos kimenetelű összecsapások voltak Hegyi-Karabah határán

Összecsapások voltak szombaton örmény szakadárok és azeri katonák között a többségében örmények lakta, Azerbajdzsánba ékelődő Hegyi-Karabah határán, és ezekben több azeri katona meghalt – közölték a bakui kormány és a szakadár terület hatóságai, kölcsönösen a másik félre hárítva a felelősséget.

Sokan nem értik, mit keres vidéken a Momentum

Az egyik felszólaló arról beszélt, nem érti, hogy a mozgalom mit keres Szegeden, amikor egyik elnökségi tagjuk sértő hangnemben ír a vidéki emberekről.

36 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!