2017. június 23., péntek, Zoltán napja

Címke: erőszak

30 cikk 1/3 oldal

Börtönerőszak: a biztonság pénz kérdése is

Csak tavaly hetven, idén negyvennégy súlyos testi sértés volt a börtönökben. A zárt falakon belül működő „igazságszolgáltatás” sok – és jobb – esetben a bíróságon végződik.

Rendőrökre támadtak Szentistvánon

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt két férfi Szentistvánon, a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt indított nyomozást az ügyben – közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel.

Baltával követelte elmaradt munkabérét egy férfi Miskolcon

Kis híján megölte munkaadóját baltával egy 41 éves férfi Miskolcon, mert nem kapta meg járandóságát, ellene a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat – közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel.

Erőszakra buzdító könyveket foglaltak le egyiptomi mecsetekben

Mintegy 300 olyan könyvet foglaltak le csütörtökön az egyiptomi hatóságok, amelyeket „erőszakra buzdítónak” minősítettek, a rendőri akciót az egyiptomi fővárostól, Kairótól északra fekvő el-Kaljúbíja kormányzóságban található különböző mecsetekben hajtották végre – közölte csütörtökön a MENA hivatalos egyiptomi hírügynökség.

Bántalmazta rabtársát egy elítélt Szegeden

Súlyosan megsérült egy jogerősen elítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben, mert egy másik fogvatartott bántalmazta – közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!