2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: erőszak

35 cikk 1/4 oldal

ENSZ szerint a karhatalom aránytalan erőszakot alkalmaz Venezuelában

A karhatalom április óta aránytalan erőszakot alkalmaz a tiltakozókkal szemben Venezuelában, és a hatóságok felelősek 46 kormányellenes demonstráló haláláért – foglalt állást a Venezuelában kialakult társadalmi, gazdasági és politikai válsággal kapcsolatban kedden az ENSZ emberi jogi főbiztosa.

Anarchisták törtek be a görög parlamentbe

A Rubicon nevű görög anarchista szervezet mintegy 30 tagja tört be szerdán a görög parlament területére, ahol két, nemrég bebörtönzött görög fiatal szabadon engedéséért tüntetett.

A venezuelai ellenzék kétnapos sztrájkot szervez a jövő hétre

Kétnapos sztrájkot szervez a jövő hétre a venezuelai ellenzék, hogy más tiltakozásokkal együtt nyomást gyakoroljon Nicolás Maduro elnökre, megakadályozandó az alkotmányozó nemzetgyűlés általa július 30-ra tervezett megválasztását – közölték szombaton.

Halottai és sebesültjei is vannak a pénteki összecsapásoknak Izraelben

Kelet-Jeruzsálemben egy tizenhét éves palesztin fiatal és egy másik férfi meghalt a biztonsági kapuk miatt kialakult feszült helyzetben kitört összecsapásokban, sokan pedig megsebesültek, noha korábban a jeruzsálemi óvárosnál viszonylag békésen telt el a déli ima időszaka – jelentette az izraeli média pénteken.

Társadalmi rangot jelent az Iszlám Államban a szexrabszolgák száma

A nőket is behálózzák a terroristák, és velük végeztetik el sokszor a piszkosabb munkát. Egyre több ilyen interjú jelenik meg a világban. Most a Daily Mail közölt interjúkat: exfeleségekkel és özvegyekkel. Elárulták, hogy hogyan is működik a legkeményebb terrorszervezet, az Iszlám Állam.

Ligetvédők, bozótharcosok

A sudár és tenyérbe mászó Marcit nem kell bemutatni az olvasónak, Várnai bozótharcost annál inkább, róla eddig legföljebb a helyi botránykrónikákban hallhattunk.

35 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!