2017. május 22., hétfő, Júlia, Rita napja

Címke: építőipar

28 cikk 1/3 oldal

Beindultak idehaza a betonkeverők

Évtizede nem látottnak nevezte a nemzetgazdasági miniszter az építőipar márciusi termelésének éves összevetésben egyharmados bővülését.

Márciusban kilőtt az építőipar

Az építőipar termelése 33,3 százalékkal nőtt éves szinten, amire 12 éve nem volt példa. Varga Mihály szerint így teljesülhet a 4 százalékos növekedés.

Kiszűrik a veszélyeket az építkezéseken

Az elkövetkező hetekben 1000-1500 munkáltatót ellenőriznek a járási hivatalok kormánytisztviselői az építőipari célvizsgálat részeként.

Pontosabb árazást szeretne az építőipar

Koji ­László hangsúlyozta, nemcsak a megrendelőknek, hanem a kivitelező cégeknek is komoly gondot okoz a háttériparágak, így például az anyagipar jelentős áremelése.

Az építőiparban 10-12 százalékos lehet az idei növekedés

Az építőiparban országos szinten idén 10-12 százalékos lehet a növekedés az előző évhez képest az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) prognózisa szerint – mondta Koji László, az ÉVOSZ elnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Hazatartanak a munkások

A több munkalehetőség, valamint az emelkedő árak és a keresetek miatt egyre több külföldön dolgozó magyar szakember térhet haza.

Megnyílt a 36. Construma építőipari szakkiállítás

Megnyílt a 36. Construma építőipari és otthonteremtési szakkiállítás szerdán Budapesten. A Hungexpo vásárközpontban hat pavilonban több mint 40 ezer négyzetméteren 17 ország csaknem 700 kiállítója várja az érdeklődőket vasárnapig.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!