2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: EP

12 cikk 1/2 oldal

Orbán Viktor ismét felszólal az EP-ben

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke szerint nem éri rendszerszintű fenyegetés a jogállamiságot hazánkban, ők mégis aggódnak.

Tajani: hatalmas a felelősségünk

Európai vezetők az egység és a szolidaritás jelentőségét hangsúlyozták azoknak a komoly kihívásoknak a kezelése érdekében, amelyekkel az EU ma szembenéz.

Antonio Tajani: még visszafordítható a folyamat

Elvileg még visszafordítható a brit uniós tagság megszűnésének folyamata, ehhez azonban az Egyesült Királyság mellett az EU többi huszonhét tagországának egyöntetű jóváhagyására is szükség lenne – jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament (EP) elnöke szerdán Brüsszelben.

Kovács Béla húzza az időt

Még mindig nincs döntés Kovács Béla újabb mentelmi ügyével kapcsolatban, a politikus ugyanis a márciusban esedékes meghallgatására sem ment el.

Antonio Tajani: azért kell dolgoznunk, hogy jobban működjön Európa

Az Európai Parlamentnek, minden uniós intézménynek és valamennyi uniós polgárnak azon kell dolgoznia, hogy jobban működjön Európa, mert egy gyengülő Európa nem képes megoldani az előtte tornyosuló problémákat – jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament (EP) elnöke az Állampolgári parlament nevet viselő brüsszeli rendezvényen elmondott beszédében kedden.

Lengyel külügyminiszter: Varsó keményen fog játszani

Lengyelország mostantól obstruálni fogja az Európai Unió munkáját, és „kemény játékot” fog játszani Brüsszelben, miután az unió Varsó tiltakozása ellenére újraválasztotta Donald Tusk volt lengyel kormányfőt az Európai Tanács élére – közölte a lengyel külügyminiszter.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!