2017. november 21., kedd, Olivér napja

Címke: emmi

75 cikk 1/8 oldal

Egyházi és civil szervezeteket támogat a kormány

A felhívást eredetileg 8 milliárd forint keretösszeggel hirdették meg ez év első felében, de a nagy érdeklődésre tekintettel ezt további 4 milliárd forinttal emelték.

Hazánk közművelődési nagyhatalomnak számít

A rendszerváltás óta nem álltunk ilyen jól infrastruktúra-fejlesztésben, közösségi elérésekben, továbbképzésben és szakember-utánpótlásban a kultúra területén – mondta Hoppál Péter.

Új képzések és ösztöndíj informatikushallgatóknak

Idén először nőtt ugrásszerűen az informatikai képzésekre jelentkezők és a felvettek száma a felsőoktatásban, a tanév elején tíz százalékkal több hallgató kezdhette el tanulmányait.

Meghosszabbították a Kincses Kultúróvoda pályázat beadási határidejét

A nagy érdeklődésre való tekintettel két héttel – november 30-ig – meghosszabbítja a Kincses Kultúróvoda pályázat benyújtási határidejét az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) – közölte a tárca kultúráért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.

Novák Katalin: a gyermekek a legfontosabbak

2018 azért lesz a családok éve, hogy hangsúlyozzák, a gyermekek a legfontosabbak – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a Fidesz tisztújító kongresszusán vasárnap, Budapesten.

75 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!