2017. július 27., csütörtök, Olga, Liliána napja

Címke: Emmanuel Macron

116 cikk 1/12 oldal

Macron békét teremtene Líbiában

A líbiai helyzet rendezése kulcsfontosságú az Európai Unió számára a migrációs nyomás csökkentése érdekében.

Kevesebben támogatják Macront

Jelentősen csökkent júliusban Emmanuel Macron népszerűsége: a francia elnök támogatottsága jelenleg 54 százalékos, azaz 10 százalékponttal alacsonyabb, mint az előző hónapban – derül ki a Journal du Dimanche vasárnapi lap megbízásából elvégzett közvélemény-kutatás közölt eredményeiből.

Jelentősen csökkent Macron népszerűsége

Jelentősen csökkent Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége júliusban: 54 százalékos volt, 10 százalékponttal kevesebb, mint az előző hónapban a Journal du Dimanche című francia hetilap megbízásából elvégzett közvélemény-kutatás szerint.

Macron egyszerre hazafi és globalista

Emmanuel Macron elnök külpolitikája hamisítatlanul francia, és bár esetenként szimbolikus, azért még nagyon is pragmatikus.

Csatát vesztett a vezérkari főnök

Lemondott a francia vezérkar főnöke, miután Emmanuel Macron elnök várhatóan jócskán csökkenti majd a védelmi tárca kiadá­sait. Pierre de Villiers állítja: többé lehetetlen garantálni a francia állampolgárok biztonságát.

Lemondott a francia vezérkari főnök

Lemondott tisztségéről Pierre de Villiers francia vezérkari főnök, aki nemrégiben nyílt konfliktusba került Emmanuel Macron államfővel.

116 cikk 1/12 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!