2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: elnökválasztás

73 cikk 1/8 oldal

Moszkva cáfolja a Trump elleni vádat

A hivatalos orosz álláspont a Donald Trump kapcsolatai körül kirobbant és egyre dagadó botrányt a fantazmagóriák kategóriájába sorolja.

Irán a jövőről és a múltról szavaz

A nagyhatalmak és Irán között két éve megkötött atomalku óta a választópolgároknak ma először van lehetőségük, hogy az urnákhoz járulva véleményt mondjanak Haszan Róháni elnökségéről.

Róhánit támogatja az iráni választáson az első alelnök

Visszavonta jelöltségét a május 19-i iráni elnökválasztáson Esak Dzsahangiri, az iszlám köztársaság reformpárti első alelnöke, és felszólította párthíveit, hogy a jelenlegi államfőre, a mérsékelt Haszan Róhánira szavazzanak – jelentette kedden az ISNA iráni hírügynökség.

Furcsa párok

A francia rádió egyenesen klimaxos Barbie-nak gúnyolja a törékeny, világosszőke hajú, toronymagas tűsarkakon tipegő 64 éves asszonyt.

Nem valakire, hanem valami ellen szavaztak

Az alacsony választási részvétel is hozzájárult Macron vártnál jobb eredményéhez, hiszen éppen azok nem mentek el szavazni, akik nem szimpatizálnak vele.

Nem dőlhet hátra Macron

Szinte minden világpolitikai és ­uniós vezetőtől bezsebelte a gratulációkat a francia elnökválasztásokat a szavazatok 66,06 százalékával megnyerő politikus.

73 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!