2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: elnök

46 cikk 1/5 oldal

Élvezte a harcot az amerikai elnök

Trump folyamatosan több fronton harcol, abban bízva: ő bírja tovább a strapát, akárcsak a tavalyi elő- és elnökválasztáson.

Eddig tartott Macron népszerűsége

Vége lenne a tavasszal még kitapintható Macron-eufóriának? Úgy tűnik, egyelőre igen. „A franciák kiszerettek Macronból”, írta a minap a Le Figaro.

Dél-koreai elnök: békésen kell megoldani a válságot

Nem lehet többé háború a Koreai-félszigeten, az észak-koreai nukleáris és rakétakísérletek okozta válságot békésen kell megoldani – jelentette ki hétfőn Mun Dzse In dél-koreai elnök, miután megtartotta rendszeres heti tanácskozását tanácsadóival.

Távollétéért támadják Trumpot

Természetesen az Egyesült Államok első emberének üdülése közben sem csak a kényelmét szolgáló alkalmatosságok állnak a rendelkezésére.

Putyin Szibériában, Merkel az Alpokban üdül

A világ vezető politikusainak is szükségük van kikapcsolódásra: Angela Merkel az olasz Alpokban, Vlagyimir Putyin pedig Szibériában tölti a jól megérdemelt nyári szünetet.

Maradona kiállt a szocialista venezuelai elnök mellett

Henrique Capriles venezuelai ellenzéki vezető és volt elnökjelölt helyi idő szerint kedden bírálta Diego Maradona világbajnok argentin labdarúgót, aki a Facebookon kiállt Nicolás Maduro szocialista elnök mellett.

A kenyai ellenzék elutasítja a választási eredményeket

A hivatalban lévő kenyai elnök biztos előnyét mutatják az elnökválasztás részeredményei – közölte szerda hajnalban a központi választási hatóság, az ellenzék azonban hamisnak nyilvánította a közzétett adatokat, és azt állította, hogy saját számlálásuk az ő győzelmüket mutatja.

46 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!