2017. február 26., vasárnap, Edina napja

Címke: ellenzék

56 cikk 1/6 oldal

Duterte elnök ellen tüntettek a Fülöp-szigeteken

Néhány ezer baloldali és demokráciapárti aktivista emlékezett meg szombaton Manilában a Ferdinand Marcos volt Fülöp-szigeteki diktátor hatalmát megdöntő 1986-os lázadás évfordulójáról, hogy felhívják a figyelmet Rodrigo Duterte hatalmon lévő elnök szerintük diktatórikus törekvéseire, és tiltakozzanak brutális kábítószer-ellenes hadjárata ellen.

Impraktikus dolgaink – 3. rész

Nem volt nemzeti ügyünk, csak a Jóisten tudja, mióta nem. Talán a trianoni fájdalom volt ilyen utoljára, bár abba is nagyon hamar belepiszkítottak a kommunisták.

Felmentett egy ellenzéki aktivistát az orosz legfelsőbb bíróság

Felmentette szerdán az orosz legfelsőbb bíróság Ildar Dagyin ellenzéki aktivistát, akit eddig egyedüliként ítéltek el Oroszországban a nem engedélyezett tüntetéseken történő részvételt büntető 2014-es törvény alapján.

Egy szoknya, egy nadrág

Annak nincs semmi értelme, hogy ne bújj Tarlós szoknyája mögé, hiszen ebben a kultúrkörben egyetlen férfi szoknyája mögé sem lehet bújni, lévén a férfiak nem viselnek szoknyát.

A baloldal nem foglalkozik a nemzeti ügyekkel

Hidvéghi Balázs beszélt a nemzeti konzultációról is, amelynek több pontja nem csak magyar, hanem Uniós fórumokon is vitatémát szolgáltathat.

A NOB-elnök bírálta az olimpia ellenzőit

Politikai haszonszerzés volt a budapesti olimpiát ellenzők csoportjának célja – mondta Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.

56 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!