2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: ellenzék

66 cikk 1/7 oldal

Szír külügy: a britektől és az USA-tól kaptak vegyi fegyvereket az ellenzékiek

Az ellenzéki fegyveresek által elhagyott fegyverraktárakban talált mérgező anyagok arról tanúskodnak, hogy az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából szállították oda őket – közölte szerdai damaszkuszi sajtótájékoztatóján Fejszál Mekdad szíriai külügyminiszter-helyettes, aki fotókat mutatott be a raktárakban talált eszközökről.

A magyar baloldal eltűnése

Kiderült, hogy értelmiségi muníciójuk mennyire kicsiny, politikai reprezentánsaik sincsenek, érdekképviseleti vezetőik mamelukok csupán.

Az ember, aki irtózott korunk hőseitől

Egészen gusztustalan, ahogy „korunk hősei” ma a Fideszt kommunistázzák, hiszen még a legalaposabb kritikusok is szeplőtelennek nevezték a fogantatást.

Kenya: maradt a feszültség a választások után

A tíz évvel ezelőtti erőszak megismétlődésétől tartanak egyesek Kenyában azt követően, hogy az ellenzék vezetője tömeges csalást emleget a keddi választások után.

Szintet lépett a baloldal

Kezdetben úgy kerülgették a témát, mint macska a forró kását. 2010 után még óvatosan bánt az ellenzék azzal a 2 732 965 emberrel, aki a Fidesz–KDNP-re szavazott.

A kenyai ellenzék elutasítja a választási eredményeket

A hivatalban lévő kenyai elnök biztos előnyét mutatják az elnökválasztás részeredményei – közölte szerda hajnalban a központi választási hatóság, az ellenzék azonban hamisnak nyilvánította a közzétett adatokat, és azt állította, hogy saját számlálásuk az ő győzelmüket mutatja.

66 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!