2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: elemzés

7 cikk 1/1 oldal

Jelentősen nőtt a k+f támogatások kifizetése 2016-ban

A korábbi évekhez képest jelentősen nagyobb összegű, 83 milliárd forintos támogatást kaptak 2016-ban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Alaphoz pályázó kutatóhelyek és vállalkozások. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kezelésében lévő pénzalapból 2017-ben a keretösszeg további növekedése várható – tájékoztatott az MTI-nek csütörtökön megküldött összefoglalójában a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

Amerikai kampányfinanszírozás

Bő egy hónappal az amerikai elnökválasztás után már talán lehetséges a meglepetésszerű végeredmény okainak higgadt elemzése.

Nem az Eb, hanem a BL vesztesei

A magyar válogatott labdarúgók az Európa-bajnokság fáradalmait nem tudták kipihenni, legalábbis az őszi teljesítményük alapján.

A Jobbik igazi arcáról ír a német lap

Vona Gábor ugyan jó két éve mérsékelte a párt retorikáját, de továbbra is vannak kapcsolatai a jobboldalnak a „széleken túli” részeivel.

Elemző: a baloldali pártok nem tisztázták viszonyukat 1956-hoz

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója szerint a baloldali pártok legnagyobb problémája, hogy még mindig nem tisztázták viszonyukat 1956-hoz, ezért nem tudnak leszámolni „terhelt múltjukkal”.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!