2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: együttműködés

32 cikk 1/4 oldal

Bővülhet a gazdasági együttműködés Magyarország és Vietnam között

Több szektorban bővülhet a gazdasági együttműködés Magyarország és Vietnam között: csütörtökön mintegy nyolcvan magyar és tíz vietnami cég folytat kétoldalú tárgyalásokat Budapesten a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) szervezésében, pénteken pedig várhatóan aláírnak két megállapodást a gazdasági vegyes bizottság ülésén.

Behatárolható érdekcsoportok a háttérben

Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója szerint egyértelműen a magyar kormánytagok elleni karaktergyilkossági sorozat része az interjú.

Korszerűsíti közvilágítását Kaposvár

Csaknem 22 milliárd forintot költ három év alatt alternatív energiára alapozott gazdálkodásra és ezzel összefüggésben környezetvédelmi célokra Kaposvár önkormányzata – hangzott el a somogyi megyeszékhelyen azt követően, hogy Szita Károly polgármester és Csiba Péter, a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. elnök-vezérigazgatója együttműködési megállapodást írt alá Kaposvár közvilágításának további korszerűsítésére.

A Volkswagen és a Tata stratégiai együttműködésre készül

A német Volkswagen AG autóipari vállalat és az indiai Tata Motors szorosabban együtt kíván működni a fejlesztés terén a jövőben. A két társaság képviselői szándéknyilatkozatot írtak alá a stratégiai szövetséggel kapcsolatban – jelentette be a Volkswagen AG pénteken Wolfsburgban.

32 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!