2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: együttműködés

32 cikk 1/4 oldal

A kínai–magyar kapcsolat

Érdemes összefoglalni, hogy mit is hoztak nekünk a kínaiak, miért volt szükségszerű a sok fővárosit bosszantó útlezárás, és hogy merre is haladnak a Pekinghez fűződő kapcsolataink.

Egészségipari együttműködés indul Iránnal

Az erősödő magyar-iráni gazdasági kapcsolatok, így a most induló egészségipari együttműködés is nagy lehetőségeket kínál a magyar vállalkozások számára – jelentette ki Varga Mihály Teheránban az iráni egészségügyi miniszterrel folytatott megbeszélés után.

A kínai miniszterelnök köszönő levele

„Szívesen dolgozom együtt Magyarországgal (...) Ha közösek a törekvéseink, sem hegyek, sem tengerek nem távolíthatnak el bennünket egymástól” – írta a kínai kormányfő.

A repülőhajtogatástól a gépsorig

Ahogyan azt a nevük is jelzi, az együttműködő robotok feladata, hogy az üzemekben az emberekkel együtt dolgozva növeljék a termelékenységet.

Együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia és a China Re

Együttműködési keretmegállapodást kötött a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító (EMABIT) – a CIG Pannónia Életbiztosító nem-életbiztosítási tevékenységgel foglalkozó száz százalékos leányvállalata – és a China Reinsurance (China Re) – jelentette be a CIG Pannónia Életbiztosító kedden.

32 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!