2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Együtt

13 cikk 1/2 oldal

A tanú Rogán Antalt igazolta a perben

Információnk szerint az ügy tegnapi tárgyalásán zárt ajtók mögött meghallgatott tanú egyértelműen cáfolta Portik Tamást.

Elégedettek a baloldali pártok

Gyurcsány Ferencék szerint a DK megkerülhetetlenné vált, az MSZP pedig fővárosi erősödését hangoztatja. Az Együtt és az LMP egyaránt a korrupció elleni küzdelmét emeli ki.

Tiborcz beperli Szigetvárit

Orbán Viktor kormányfő veje jogi lépéseket tesz, miután szerinte az Együtt elnöke egyértelműen hazug állításokat fogalmazott meg személyével és a családjával összefüggésben.

Juhász Péternek papírja van arról, hogy hazudott

Az Együtt alelnöke interneten közzétett nyilatkozatában valótlanul állította, hogy Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Dubajban járt.

Tüntetés gyér részvétellel

A demonstráción ellentüntetők egy csoportja kifütyülte Juhász Pétert, a szervező Együtt alelnökét, Juhász Pétert.

Fidesz: Juhász Péter nem bírja, ha kifütyülik

Hollik István közleményében azt írta, hogy Juhász Péter rendőröket hívott azokra, akik a tüntetésen duda- és füttyszóval tiltakoztak „Juhász Péter hazugságai ellen”.

Portik a börtönből irányíthatja Juhászt

Portik egykori rabtársa szerint akinek elég hatalma van, az akár a börtönből is intézheti a dolgait. Ezt hívják a börtönszlengben kiüzenésnek.

Megszólalt Portik Tamás kapcsolattartója

Portik Tamás keresztlánya a közelmúltban írt egy internetes bejegyzést, amelyben kitért édesanyja, F. Erika és Juhász Péter, az Együtt politikusa közötti kapcsolatra is.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!