2017. május 22., hétfő, Júlia, Rita napja

Címke: Együtt

20 cikk 1/2 oldal

Többezres ellenzéki tüntetés Budapest utcáin

Alig tízezer kormányellenes tüntetőt sikerült utcára hívnia vasárnap a fővárosban a Nem maradunk csendben és az Oktatási Szabadságot nevű Facebook-csoportnak.

Lemondott Juhász Péter

Lemondott a belvárosi képviselői tisztségéről Juhász Péter. Az Együtt elnöke azt mondta az Indexnek, hogy a jövőben kizárólag a pártelnöki teendőire akar koncentrálni, ezért adja át a képviselői helyét az V. kerületben.

A kampányban bíznak a szocialisták

Az Együtt, a Párbeszéd, a Modern Magyarország Mozgalom és a DK is egyértelművé tette korábban, hogy a szegedi polgármester aligha lesz az ő jelöltjük is.

Órák alatt bedőlt Juhász javaslata

Nyilvánosságra hozatala után mindössze pár óra leforgása alatt romba dőlt Juhász Péter javaslata, miszerint induljanak közös listán a 2010 előtti világot elutasító pártok.

A vesszőparipa lovagjai

A balliberális barátok még rá is tesznek egy lapáttal: fütyülnek. Fújják, egyre fújják a sípot, teli tüdőből, reggel, éjjel meg este, bele a nemzet arcába

Botkát sokkal jobbnak tartják Gyurcsánynál

A Závecz Research szerint az emberek fele úgy érzékeli, hogy 2010 óta a magyar társadalomban nem csökkentek a volt miniszterelnökkel szembeni ellenérzések.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!