2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: Együtt

28 cikk 1/3 oldal

Botkát sokkal jobbnak tartják Gyurcsánynál

A Závecz Research szerint az emberek fele úgy érzékeli, hogy 2010 óta a magyar társadalomban nem csökkentek a volt miniszterelnökkel szembeni ellenérzések.

A forradalom hőseire emlékezünk

A budapesti Múzeumkertben Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester mond beszédet, az ellenzéki pártok a város különböző pontjain ünnepelnek.

Juhász, a fütyülő

Juhász Péter átlátszó, mint a liberális hírportál. Miközben hülyének nézi a környezetét, rém rafináltnak gondolja magát.

Mese a hazugmondó Juhászról

Kegyetlen és igazságtalan az a társadalom, ahol a drogozásért börtön jár, gondolta a hazugmondó Juhász, és nekifogott küzdeni a drogliberalizációért.

Szigetvári a Momentum politikai rasszizmusáról

Színre lépésekor az Együtt még lelkesen üdvözölte a Momentum Mozgalmat, ám Szigetvári Viktor most kemény kritikát fogalmazott meg az új liberális szerveződésről.

Fidesz: az Együtt Soros pártja

Juhász Péternek, az ellenzéki párt elnökének és Szigetvári Viktornak a migránsok a határt becsülettel védő határőröknél. Megrágalmazták őket, pedig semmit nem követtek el.

Közös jelöltet indít az Együtt és a Civil Zugló Egyesület

Az Együtt és a Civil Zugló Egyesület közös jelöltje a zuglói időközi önkormányzati választáson Drevenka Monika lesz – jelentette be Juhász Péter, az Együtt elnöke és Várnai László, a Civil Zugló Egyesület elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!