2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja

Címke: Együtt

15 cikk 1/2 oldal

Besült a gigakoalíció

Mielőtt súlyának megfelelően értékelnénk a budapesti agglomeráció egyik kistelepülésén történteket, néhány alapvető megállapítást kell tennünk a józan eszünk megóvása érdekében.

Szakított az Együtt és a Párbeszéd

Az Együtt megszakította szövetségét Karácsony Gergellyel, miután kiderült, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje összeállt volna az MSZP-vel.

Megverték az Együtt aktivistáját

Péntek este Molnár Tibornak, az Együtt ajka-tapolca-sümegi képviselőjelöltjének folytatott kampányolása után a párt egyik keszthelyi aktivistáját egy szórakozóhelyről kiérve két szélsőjobboldali, magát az Erő és Elszántság párt tagjának mondó fiatal „liberális köcsög” felkiáltásokkal megverte.

Gulyás a pácban

Gondterhelten vakarózik Gulyás Márton sztárprovokátor, amióta kiderült, nem akar összejönni az ellenzéki pártok áhított technikai nagykoalíciója.

Juhász, Kész, rajt

Veretes Facebook-hirdetésben jelentette be Juhász Péter Együtt felekezete, hogy Kész Zoltánt támogatja a 2018-as választásokon.

Juhász Péter nekiment Fekete-Győrnek

A Momentum mind a 106 egyéni választókörzetben saját jelöltet indít, a névsort kedden ismertették. Az ellenzéki pártnak szinte a teljes vezetősége Budapesten indul.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!