2017. április 25., kedd, Márk napja

Címke: Együtt

26 cikk 1/3 oldal

Órák alatt bedőlt Juhász javaslata

Nyilvánosságra hozatala után mindössze pár óra leforgása alatt romba dőlt Juhász Péter javaslata, miszerint induljanak közös listán a 2010 előtti világot elutasító pártok.

A vesszőparipa lovagjai

A balliberális barátok még rá is tesznek egy lapáttal: fütyülnek. Fújják, egyre fújják a sípot, teli tüdőből, reggel, éjjel meg este, bele a nemzet arcába

Botkát sokkal jobbnak tartják Gyurcsánynál

A Závecz Research szerint az emberek fele úgy érzékeli, hogy 2010 óta a magyar társadalomban nem csökkentek a volt miniszterelnökkel szembeni ellenérzések.

A forradalom hőseire emlékezünk

A budapesti Múzeumkertben Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester mond beszédet, az ellenzéki pártok a város különböző pontjain ünnepelnek.

Juhász, a fütyülő

Juhász Péter átlátszó, mint a liberális hírportál. Miközben hülyének nézi a környezetét, rém rafináltnak gondolja magát.

Mese a hazugmondó Juhászról

Kegyetlen és igazságtalan az a társadalom, ahol a drogozásért börtön jár, gondolta a hazugmondó Juhász, és nekifogott küzdeni a drogliberalizációért.

Szigetvári a Momentum politikai rasszizmusáról

Színre lépésekor az Együtt még lelkesen üdvözölte a Momentum Mozgalmat, ám Szigetvári Viktor most kemény kritikát fogalmazott meg az új liberális szerveződésről.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!