2017. február 26., vasárnap, Edina napja

Címke: Együtt

18 cikk 1/2 oldal

Sehol sem kérnek Botkából

Miközben az összefogás fontosságát hangoztatják, a baloldali ellenzéki pártok politikusai és vezetői továbbra is ott ütik egymást, ahol érik.

NVB: nem akadályozták az aláírásgyűjtésben az Együtt aktivistáit

A Nemzeti Választási Bizottság szerint sem akadályozta a rendőri intézkedés az együtt aktivistáit a Határ úti aláírásgyűjtésben, az NVB hétfőn helybenhagyta a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) határozatát, amelyben elutasították Szigetvári Viktornak, az Együtt politikusának kifogását a Határ úti, olimpiával kapcsolatos népszavazási aláírásgyűjtéssel kapcsolatban.

Fölényesen vezet a Fidesz

A Fidesz–KDNP 6 százalékponttal jobb listás eredményt érne el, mint 2014. április 6-án, ha most vasárnap tartanák a választásokat.

Közös jelöltet indít a baloldal Zuglóban

Az MSZP, a DK, a Párbeszéd és az Összefogás Zuglóért Egyesület Bitskey Bence személyében közös jelöltet indít a zuglói időközi önkormányzati képviselő-választáson – jelentették be csütörtökön sajtótájékoztatón.

Juhász az Együtt új elnöke

Juhász Pétert választotta szombaton az Együtt küldöttgyűlése a párt elnökének Szelényi Zsuzsannával szemben, miután Szigetvári Viktor eddigi elnök visszalépett a jelöltségtől.

Pancserpuccs

Lelepleződtek a cselszövők. Pedig mesterterv volt a javából.

Az Együtt távoli füttyszóval köszöntheti Putyint

Nem engedték be a rendőrök az Együtt tagjait a Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatására időzített tüntetésük tervezett helyszínére, az Alkotmány utcába, ezért a Markó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán tartják meg demonstrációjukat csütörtök délután.

Maradnak a fütyülőjüknél

Ismét politikai füttyögést szervez a Kossuth tér sarkára az Együtt. Ez nyilván azt is jelenti, hogy az izgága minipárt sikeresnek minősítette az őszi akciót.

18 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!