2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja

Címke: Egyiptom

53 cikk 1/6 oldal

Ilyen merénylet még nem volt

Öngyilkos merénylő robbantott csütörtökre virradóra a Gázai övezetben megölve a helyi biztonsági erők egy tagját és többeket megsebesítve – közölte a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász. Az AP amerikai hírügynökség szerint ez az első eset, hogy palesztin öngyilkos merénylő pokolgépes támadást hajtott végre a Hamász biztonsági erői ellen.

Ismét megjelent Szerbiában a nyugat-nílusi láz

Ismét megjelent a nyugat-nílusi láz Szerbiában, eddig három esetet jegyeztek fel – számolt be a szerb sajtó kedden a belgrádi Batut Közegészségügyi Intézet jelentéséről.

Hurghadai merénylet – Az Iszlám Állam bízta meg a merénylőt

Az Iszám Állam terrorszervezet bízta meg azt a merénylőt, aki a vörös-tengeri Hurghada üdülőhelyen július közepén halálosan megkéselt három külföldit, és megsebesített másik hármat – közölték vasárnap nevük elhallgatását kérő belbiztonsági források Kairóban.

Belehalt sérüléseibe egy egyiptomi merénylet cseh sebesültje

Belehalt sérüléseibe az a cseh nő, akit két hete sebesített meg késsel egy fiatalember az egyiptomi Hurghadában – közölte a cseh külügyminisztérium és az egészségügyi minisztérium közös közleményben csütörtökön Prágában.

Egyiptom a hét végétől nem ad beutazóvízumot katariaknak

Egyiptom a hét végétől nem ad beutazóvízumot az országba érkező katari állampolgároknak – jelentették be kedden Kairóban, amely más arab országokkal együtt azzal vádolja a közel-keleti emírséget, hogy támogatja a terrorizmust.

53 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!