2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: egyesült államok

81 cikk 1/9 oldal

Gyorsult Kína importjának és exportjának növekedése

Gyorsult Kína importjának és exportjának növekedése szeptemberben, ami azt sugallja, hogy a világ második legnagyobb gazdasága továbbra is erős ütemben növekszik, dacára a lassulást jósló előrejelzéseknek.

Ismerős a kormánybuktatás receptje

A Népszabadság írta a 2003-as rózsás forradalomról: Soros György finanszírozta a grúz ellenzéki mozgalmat, ő szervezte meg a felkészítésüket.

Vízumháború Ankara és Washington között

Az Egyesült Államok és Törökország kölcsönösen felfüggesztette a vízumkiadást, mivel Ankarában őrizetbe vették az amerikai konzulátus egyik török munkatársát.

Nem ad ki vízumot egymás állampolgárainak Washington és Ankara

Az Egyesült Államok ankarai nagykövetsége vasárnap bejelentette: a bevándorló vízumok kivételével nem állítanak ki több vízumot török állampolgároknak, miután a török hatóságok őrizetbe vették a konzulátus egyik munkatársát; nem sokkal később Törökország hasonló lépésre szánta el magát.

„Csak egy megoldás létezhet” – Vajon itt mire gondolhatott Trump?

Vélhetően nem a fegyveres beavatkozásra gondolhatott Donald Trump abban a Twitter-üzenetében, amelyben azt írta, hogy Észak-Koreával kapcsolatban csak egy megoldás létezhet – mondta az Eötvös Loránd Tudományegyetem Koreai Tanszékének vezetője hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

81 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!