2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja

Címke: egyesült államok

69 cikk 1/7 oldal

Észak-Korea: a háború elkerülése a cél

Egy esetleges koreai-félszigeti háború veszélyére figyelmeztetett António Guterres ENSZ-főtitkár Tokióban, miután tárgyalt Abe Sinzó japán miniszterelnökkel.

Putyin szerint is kémhistória

Az orosz doppingbotrányt politikai szándékkal fújták fel a márciusi elnökválasztás küszöbén – állította Vlagyimir Putyin tegnapi moszkvai sajtóértekezletén.

Öngyilkos lett egy zaklatással vádolt törvényhozó

Öngyilkos lett csütörtökre virradóra a szexuális zaklatással vádolt Dan Johnson republikánus párti Kentucky állambeli törvényhozó – jelentették hírügynökségek.

Szakértő: Trump elsiette Jeruzsálem elismerését

Korai volt Donald Trump amerikai elnök részéről, hogy elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, annál is inkább, mert sem szövetségeseivel, de még saját embereivel sem egyeztette a lépést – jelentette ki Kis-Benedek László biztonságpolitikai szakértő kedden az M1 aktuális csatornán.

Stabilabb a helyzet Szíriában?

Az orosz csapatkivonás annak a jele, hogy egyre stabilabb a helyzet Szíriában, egyben demonstrálja, hogy Oroszország rendezte az Egyesült Államok ügyetlen lépései nyomán kialakult helyzetet – jelentette ki a Türkinfo hírportál főszerkesztője kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

Fegyvervásárlás az USA-ból?

A migráció és a nemzetközi terrorizmus jelentette fenyegetés miatt elengedhetetlenül szükséges a magyar honvédség fegyverzetének korszerűsítése.

A román külügyminiszter „reménykeltő” lépésnek tartja Trump döntését

„Reménykeltőnek” nevezte Teodor Melescanu román külügyminiszter Donald Trump amerikai elnök Jeruzsálemmel kapcsolatos döntését, a román diplomácia vezetője szerint ugyanis ezzel az Egyesült Államok egyértelmű jelét adta annak, hogy részt akar venni a megoldás keresésében, párbeszédet szorgalmazva mind Jeruzsálem, mind a palesztin állam és Izrael jogi státuszáról.

69 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!