2017. április 23., vasárnap, Béla napja

Címke: Egészségügy

72 cikk 1/8 oldal

Milliárdokból fejlesztik a rákbetegek kezelését

A daganatos betegségek kezelésé­ben új távlatokat nyithat a személyre szabott orvoslás, amelynek hazai elterjesztésében úttörő szerepet vállal a nemzeti onkogenomikai program.

Főorvos: felnőttkorban is hasznosak lehetnek a védőoltások

A gyermekkorban adható és adandó védőoltások mellett nem árt gondolni a felnőttkorban kérhető védőoltásokra is – mondta az Egyesített Szent István és Szent László Kórház infektológiai osztályának főorvosa szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Orvosi rendelőket újítanak fel Zalaegerszegen

Védőnői körzeteket és háziorvosi rendelőket, valamint a 79 települést kiszolgáló orvosi ügyelet épületét is felújítják Zalaegerszegen, ahol több mint 350 millió forintot fordítanak a korszerűsítésekre – közölte a zalai megyeszékhely polgármestere keddi sajtótájékoztatóján.

Nagyobb egészségügyi béremelést terveznek

Lapunk úgy tudja, a szakállamtitkárság már elkészítette az erre vonatkozó előterjesztését, amely minden egészségügyi dolgozóra kiterjed.

Cser Ágnes: pont kerül az egészségügyi kollektív szerződésre

Másfél éve tartó tárgyalások után szerdán írják alá az egészségügyi ágazat kollektív szerződését – közölte Cser Ágnes, a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ-EDDSZ) elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

72 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!