2017. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Eb

23 cikk 1/3 oldal

Kötelező lenne az euró?

Az Európai Bizottság (EB) most rákényszerítheti Koppenhágát, hogy 2025-ig a közös valutára cserélje a koronát. Sőt nem csak a dánokat fenyegeti ez „veszély”.

Új generáció, új színvilág

Mindhárom egyéni indulónk most debütál világversenyen, Kis Alexandra négy, Váray Míra és Pigniczki Fanni két-két szerrel lép a porondra.

Ismételt uniós nyomásgyakorlás

A menedékjogi eljárásokat, a visszatérési szabályokat és a befogadási feltételeket is kifogásolta az Európai Bizottság Magyarországnak küldött levelében.

A magyar fiatalok kikaptak Franciaországtól 1-0-ra

Szélesi Zoltán szövetségi edző szerint a magyar U17-es labdarúgó-válogatott elismerésre méltó teljesítményt nyújtott a horvátországi Európa-bajnokságon, melyen kedden az ötödik helyért rendezett összecsapáson 1-0-ra kikapott a franciáktól, így lemaradt a világbajnokságról.

Török út vezet Indiába

Legalább akkora bravúr lenne legyőzni a törököket, mint amekkora fegyvertény volt a franciák elleni diadal – hallottuk az U17-es futballválogatott környékéről.

Lőrincz Viktor Európa-bajnok!

Korpási Bálint után Lőrincz Viktor is aranyérmet nyert az újvidéki birkózó Európa-bajnokságon vasárnap.

Lőrincz Tamás bronzérmes

Lőrincz Tamás bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 75 kilogrammos kategóriájában vasárnap az újvidéki birkózó Európa-bajnokság zárónapján.

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!