2018. január 24., szerda, Timót napja

Címke: dzsihádisták

83 cikk 1/9 oldal

Besokalltak az erőszaktól a francia börtönőrök

Számos intézmény közelében az őrök gumiabroncsokat égettek, eltorlaszolták a bejáratokat, illetve a rendőröknek kellett helyettesíteniük a büntetés-végrehajtás hiányzó embereit.

Barátom barátja

Egy kősivatag romos házai között olcsóbb és veszélytelenebb lövöldözni, mint Los Angelesben, Moszkvában, Isztambulban vagy Párizsban.

Francia kezdeményezésre hétfőn összeül az ENSZ biztonsági tanácsa

Franciaország felszólítja Törökországot, hogy fejezze be a kurdok elleni offenzívát Szíria északnyugati részén, és egyúttal kéri az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős összehívását – közölte Florence Parly francia védelmi miniszter, illetve Jean-Yves Le Drian külügyminiszter vasárnap.

Lefejeztek három embert a dzsihadisták Irakban

Lefejeztek pénteken egy nőt és két gyereket saját házukban a dzsihadisták az észak-iraki Kirkuk kormányzóságban – jelentették helyi biztonsági források.

Tavaly öt korábbi dzsihadista terrorista tért vissza Belgiumba

Az Iszlám Állam korábbi tagjai közül 2017-ben öt dzsihadista tért vissza Szíria, vagy Irak területéről Belgiumba. Ezzel legalább 125-re emelkedett azon visszatért belga állampolgárok száma, akik korábban az Iszlám Állam kötelékében harcoltak – közölte a La Libre Belgique című belga napilap csütörtökön.

83 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!