2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: duna

14 cikk 1/2 oldal

Nem találták meg a Dunában elmerült kislányt

Nem találták meg azt a 13 éves lányt, aki hétfőn elmerült és eltűnt a Duna budapesti szakaszán. A búvárok kedden már nem is keresték, csak a rendőrök – közölte az M1 hírtelevízió.

Holttest került elő a Dunából Budapesten

Holttest került elő a Dunából Budapesten, az Erzsébet híd budai hídfője közelében szerda délelőtt – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya az MTI-t.

Folytatódik az országos szúnyoggyérítési program

Csongrád, Bács-Kiskun és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Dunánál, valamint a Balatonon is folytatódik a héten az országos szúnyoggyérítési program, 217 településen, összesen 67 ezer hektáron irtják majd a vérszívó rovarokat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

Fotópályázatot hirdettek a Duna egy napjáról

A pályázatra a Duna és vízgyűjtő területein folyó vizek fontosságát és sokoldalúságát megjelenítő, június 27. és július 1. között készült képeket várnak.

Gazdag élővilág a lápos területeken

Ritkaságszámba menő természeti formák jöttek létre a sokáig szabályozatlan folyóvizek mentén és környékén a Duna–Dráva Nemzeti Park területein. A hazánk nemzeti parkjairól szóló sorozatunkban most a Dél-Dunántúl természeti látványosságait mutatjuk be.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!