2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: Duna Aréna

6 cikk 1/1 oldal

Húszezer felett a masters nevezések száma

A masters világbajnokságra egyébként eddig összesen több mint 11 200-an jelentkeztek, közülük több mint 9300-an sportolók, 1100-an pedig kísérők.

Ez már kinézett valahogy!

Bár Rióban, a 200 méteres pillangóúszás döntőjében – ahol óriási, de annál kellemesebb meglepetésre bronzérmes lett – már alaposan megismerhették Kenderesi Tamást a vetélytársak.

Átadták a Dagály sétányt

Átadták a Dagály sétányt, hivatalos nevén Dagánysétány utcát Budapest XIII. kerületében pénteken. A több mint fél kilométer hosszú gyalogosút közvetlen összeköttetést teremt a 3-as metró Forgách utcai megállója és az újonnan épült Duna Aréna, illetve a jövőre megújuló Dagály strand között.

Megvan a magyar elődöntő

Remek negyedik negyedével a dadogósan kezdő ZF-Eger 6-4-re legyűrte a Bresciát és ezzel bejutott a vízilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Duna Arénában.

Magyar gyártású vízfertőtlenítőt kap a Duna Aréna

Magyarországon készült a Duna Aréna korszerű és környezetbarát vízfertőtlenítő rendszere: telepítése 2 hónapig tart majd, a beruházás összköltsége 174 millió forint – közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. hétfőn az MTI-vel.

Hosszú Katinka számolja a napokat

Száz nappal a rajt előtt a vizes világbajnokság szervezői a Magyar Postával karöltve alkalmi bélyeget adtak ki.

6 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!