2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: Donald Trump

406 cikk 1/41 oldal

A britek mellett a világ vezetői

A világ vezetői néhány órával a londoni merénylet után már együttérzésüket fejezték ki a sérülteknek, illetve az elhunytak családtagjainak.

Az amerikai elnököt folyamatosan tájékoztatják a londoni merényletről

Donald Trump amerikai elnök szerdán közölte, hogy folyamatosan tájékoztatják a londoni parlament előtt történt incidensről, amely során egy rendőrt megkéseltek és lelőtték egy feltételezett merénylőt, Oroszország pedig kapcsolatban áll Nagy-Britanniával.

Május 25-én NATO-csúcs lesz Brüsszelben

Május 25-én csúcstalálkozót tartanak Brüsszelben a NATO-tagállamok állam-, illetve kormányfői – jelentette kedd este az AFP francia hírügynökség a szövetség szóvivőjére hivatkozva.

Nem manipulálták a választásokat

A kampányba való orosz beavatkozás nem terjedt ki arra, hogy voksokat manipuláljanak azokban az államokban, amelyeket Trump kis többséggel nyert meg tavaly.

A vitézi renddel ütik Donald Trumpot

Egy, a napokban felkapott amerikai cikk azzal vádolja Gorka Sebestyént, Donald Trump magyar tanácsadóját, hogy egy antiszemita, náci kollaboráns szervezet tagja.

Az Egyesült Államokban tárgyal a NATO főtitkára

Háromnapos látogatásra érkezett Jens Stoltenberg NATO-főtitkár hétfőn az Egyesült Államokba, ahol először jár Donald Trump elnökké választása óta – tudatta az észak-atlanti szövetség az MTI-hez is eljuttatott közleményében.

406 cikk 1/41 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!