2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: Donald Trump

404 cikk 1/41 oldal

Lavrov: a nukleáris fegyverekről is tárgyalnánk Trumppal

Oroszország a hadászati stabilitásról, egyebek között a nukleáris fegyverekről folytatandó párbeszédre számít Donald Trump megválasztott amerikai elnökkel – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter keddi moszkvai évértékelő sajtótájékoztatóján.

Tüntetésekkel készülnek a pénteki beiktatásra

Kedden kezdődnek meg Washingtonban és környékén a Donald Trump pénteki beiktatása köré szervezett ünnepségek, mégpedig többek közt a kampánytámogatók számára rendezett díszvacsorával.

Lengyel külügyminiszter: Trump biztonságpolitikája nem ébreszt kétségeket

Donald Trump megválasztott amerikai elnök biztonságpolitikája nem ébreszt kétségeket, mert ha az új amerikai kormányzat az eddigitől merőben eltérő politikát akarna folytatni, már régen jelezte volna ezt – vélekedett a lengyel közszolgálati rádiónak kedden nyilatkozva Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter.

Egyre több demokrata bojkottálja a ceremóniát

„Szélesedik a demokraták beiktatási bojkottja” – írja a BBC hírportál szalagcíme. Vasárnap estig az amerikai képviselőház közel húsz demokrata párti politikusa jelezte, hogy nem hajlandó részt venni Donald Trump megválasztott elnök pénteki beiktatási ünnepségén a Capitolium előtt.

Obama az iráni atomalkut vette védelmébe

Barack Obama amerikai elnök a többhatalmi iráni atomalku érvénybe lépésének egyéves évfordulóján közleményt adott ki, s ebben figyelmeztetett a megállapodás esetleges felmondásának veszélyeire, írta az MTI.

404 cikk 1/41 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!