2017. április 28., péntek, Valéria napja

Címke: Donald Trump

336 cikk 1/34 oldal

Trump nem akarja elhagyni a NAFTA-t

Washington egyelőre marad az Egyesült Államokat, Kanadát és Mexikót tömörítő Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezményben (NAFTA), viszont a lehető leghamarabb újratárgyalná azt – közölte az amerikai elnök, amikor telefonbeszélgetést folytatott a másik két érintett ország vezetőjével.

A migránsok áldozatainak megsegítésére nyílt hivatal

John Kelly amerikai belbiztonsági miniszter megnyitotta szerdán azt az irodát, amely az Egyesült Államokban bevándorlók által elkövetett bűncselekmények áldozatait kívánja segíteni.

Amerika még jobban bekeményít Észak-Koreával szemben

Az amerikai kormányzat Észak-Koreával szemben a szankciók szigorítására és erőteljesebb diplomáciai erőfeszítésekre készül – jelentette be Donald Trump elnök, amikor szerdán fogadta a Fehér Házban a szenátus mind a száz tagját.

Egy bíró blokkolta Trump utasítását

Egy szövetségi bíró kedd este blokkolta Trump elnök utasítását, amely szerint megvonnák a szövetségi támogatást azoktól az úgynevezett menedékvárosoktól, amelyek nem hajlandóak együttműködni a szövetségi bevándorlási törvények betartatásában.

Donald Trump : mindig szembeszállunk az antiszemitizmussal

Az amerikai kormány soha nem marad csendben és mindig szembeszáll majd az antiszemitizmussal – hangsúlyozta kedden Donald Trump amerikai elnök a holokausztra emlékező ünnepségen a Capitoliumon.

Lemondott az afgán védelmi vezetés

Az észak-afganisztáni katonai bázison történt mészárlás miatt hétfőn lemondott a hegyvidéki ország védelmi minisztere és a fegyveres erők vezérkari főnöke, akiket Asraf Gháni afgán államfő rögtön fel is mentett a hivatalukból, áll az elnöki hivatal által kiadott közleményben. Az elmúlt másfél évtized legvéresebb afganisztáni merényletének számító rajtaütés óriási felháborodást váltott ki országszerte.

336 cikk 1/34 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!