2018. január 24., szerda, Timót napja

Címke: Donald Trump

129 cikk 1/13 oldal

Francia külügyminiszter: Trump követelései néha ultimátumokra hasonlítanak

Noha Donald Trump amerikai elnök nem mondta fel az iráni nukleáris megállapodást, az azzal kapcsolatban Európának kinyilvánított követelései ultimátumokra hasonlítanak – jelentette ki Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter Brüsszelben, az uniós külügyminiszterek tanácskozását megelőzően hétfőn.

Megyesy Jenő: tavasszal megérkezhet Budapestre az új amerikai nagykövet

Remélhetőleg tavasz végére, nyár elejére megérkezik Budapestre az új amerikai nagykövet – mondta Megyesy Jenő, a miniszterelnök amerikai ügyekért felelős főtanácsadója a hirado.hu-nak a Donald Trump amerikai elnök egy évvel ezelőtti beiktatásához kapcsolódóan adott interjúban.

Trump mentálisan ép

A kérdés régóta foglalkoztatja az amerikai közvéleményt, és a spekulációknak csak táptalajt adott nemrég az a botránykönyv, amelyben az elnököt saját munkatársai nevezik őrültnek és kreténnek.

Donald Trump Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak

Donald Trump amerikai elnök Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak, közte a CNN hírtelevíziónak, a The New York Times, vagy a The Washington Post című lapok munkatársainak szerdán.

Észak-Korea a téma a csonka csúcson

Az elmúlt napokban kedvező elmozdulás történt Szöul és Phenjan elmérgesedett viszonyában, amire a dél-koreai Phjongcshangban februárban tartandó téli olimpia adott alkalmat.

129 cikk 1/13 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!