2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja

Címke: Donald Trump

274 cikk 1/28 oldal

Trump: Mindkét oldal hibás!

Tizennégyszer kért elnézést az állandó félbeszakítások miatt újra és újra „szót kérve” saját keddi sajtóértekezletén Donald Trump.

Progresszív dzsihád

E cím nem csupán egy frappáns újságírói fordulat; a nyugati nőjogi progresszió élharcosa, a palesztin–amerikai Linda Sarsour nemrég tényleg dzsihádot hirdetett Donald Trump ellen.

Az Északi Áramlat 2 nélkül sincs veszélyben az európai gázellátás

Az Északi Áramlat 2 vagy más alternatív gázvezeték megépítése nélkül sincs veszélyben Európa gázellátása, a meglévő infrastruktúra ugyanis bőven elég az igények biztonságos kielégítésére – mondta Kaderják Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem Regionális Energiagazdasági Kutatóközpontjának vezetője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

OSDH: a lázadók lelőtték a kormányerők egyik harci gépét

Lelőtték a szíriai kormányhadsereg egyik harci repülőgépét a lázadók egy tűzszüneti övezetben, a délnyugat-szíriai esz-Szuveida tartományban – jelentette kedden az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű emigráns szervezet.

Kínai minisztérium: megvédjük gazdasági érdekeinket Washingtonnal szemben is

A kínai kereskedelmi minisztérium közelebbről meg nem határozott válaszlépéseket jelentett be kedden arra az esetre, ha az Egyesült Államok ártana a gazdasági kapcsolatoknak, miután Donald Trump amerikai elnök jegyzéket írt alá a szabadalmi jogot érintő kínai gyakorlat kivizsgálásáról.

274 cikk 1/28 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!