2017. május 1., hétfő, Fülöp, Jakab napja

Címke: Dömötör Csaba

32 cikk 1/4 oldal

Korszerű kormányzati adatközpont épül több mint 16 milliárd forintos támogatásból

Korszerű, felhőalapú szolgáltatásokat is nyújtó kormányzati adatközpont épül, a projektet megvalósító NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt 16,35 milliárd forintos támogatást kapott a Közigazgatás- és közszolgáltatás-fejlesztés operatív program (Köfop) keretéből – jelentette be Dömötör Csaba, a projektmenedzsment igazgatója csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Fidesz: meg kell állítani Soros Györgyöt!

Ki hatalmazta fel Sorost arra, hogy mielőtt a magyar miniszterelnök tárgyal a brüsszeli vezetőkkel, azt megelőzően elmondja az Európai Bizottságnak, mit kell tenni Magyarországgal?

Ellenplakátkampánnyal válaszol a Fidesz

A Fidesz frakcióvezetője „telitalálatnak” nevezte, hogy „bábjátékban” ábrázolják a milliárdos nagyvállalkozót, illetve a Jobbik elnökét.

Perindítási lavina kezdődhet migránsügyben

A magyar kormány helyesen döntött úgy, hogy jogorvoslattal lép fel az európai emberi jogi bíróság ítéletével szemben. Közvetlenül a nagykamarához fordulhat.

Rétvári Bence: a Soros-egyetem az előjogait félti

A CEU nem akarja betartani a jogszabályokat, a törvények fölött akar állni – mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára parlamenti felszólalásában

32 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!