2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: DK

43 cikk 1/5 oldal

Jobbikos ultimátum Vonának

A Jobbik vámosmikolai elnöke ultimátumot adott Vona Gábornak, szerinte vagy a tagság és a szervezeti vezetők lecserélése, vagy a párt vezetésének bukása jelenthet megoldást.

DK-s dicséret Vonáéknak

A Demokratikus Koalíció csepeli elnöke is csatlakozott azokhoz a balliberális közéleti személyiségekhez, akik akár a Jobbikkal is összefognának.

Hidegrázás

Recseg a mennyezet, ropognak a tartógerendák, de a Demokratikus Koalíció fényes tekintetű politikusai arcán vastag a bőr, lepereg róluk minden tódítás és lódítás.

Zavar Botka miatt

Nemcsak a baloldali alakulatok között, hanem immár a pártokon belül is törésvonalak jelentek meg, Botka László felszólítása nyomán.

Vörös riasztás

Időről időre politikai kriptaszökevények kísértik a baloldali pártok vezetőit, és különböző ötleteket, neveket susognak riadt kis fülükbe.

Teherré vált Gyurcsány a balliberális oldalon

Egyre többen vállalják nyíltan a baloldalon, hogy teher számukra Gyurcsány Ferenc személye, és nem kívánnak közösködni vele. Most éppen Szigetvári Viktor tette ezt meg. – Fontos látni, hogy az ellenzéki győzelemhez nem szükséges a DK-val közösen indulni, csak az egyéni választókerületekben kell sikeres megoldást találnunk.

43 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!