2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: DK

66 cikk 1/7 oldal

Gyurcsány és Botka háborúja

Ha igaz, hogy a politikában előbb-utóbb összenő, ami összetartozik, ez most itt egy olyan fázis, mikor azt tapasztaljuk: szétmállik, ami összetartozott.

Botkát sokkal jobbnak tartják Gyurcsánynál

A Závecz Research szerint az emberek fele úgy érzékeli, hogy 2010 óta a magyar társadalomban nem csökkentek a volt miniszterelnökkel szembeni ellenérzések.

Egymást üti a DK és az MSZP

A DK az MSZP-t számoltatná el egy negyvenmilliós összeg miatt, míg a szocialisták szerint Gyurcsány Ferencék a Fidesz helyett őket tekintik ellenfélnek.

A romlás virágai a Millenárison

Még szerencse, hogy a Millenárist az első Orbán-kormány idején építették, különben a DK elnökére szakadt volna a mennyezet.

A forradalom hőseire emlékezünk

A budapesti Múzeumkertben Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester mond beszédet, az ellenzéki pártok a város különböző pontjain ünnepelnek.

Szigetvári a Momentum politikai rasszizmusáról

Színre lépésekor az Együtt még lelkesen üdvözölte a Momentum Mozgalmat, ám Szigetvári Viktor most kemény kritikát fogalmazott meg az új liberális szerveződésről.

Nem lép be a Momentumba Demeter Márta

A politikus a Magyar Időknek hangsúlyozta: továbbra is a különböző társadalmi szövetségek megerősítéséért szeretne dolgozni.

66 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!