2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: digitalizáció

21 cikk 1/3 oldal

A középvállalatok sérülékenysége

A kis- és középvállalatok (kkv-k) minden országban kulcsfontosságú szerepet játszanak nemcsak a gazdaságban, hanem a társadalom életében is.

Digitális korszak a bíróságokon

A digitalizáció veszi át a szerepet: szinte valamennyi beadványt, így a perek bizonyítékait is elektronikus formában, ügyfélkapun keresztül kell az érintett bírósághoz eljuttatni.

Talány a nyomott termelékenység

Magyarországon is régóta téma a termelékenység jelentős javítása, és közgazdaságilag is elfogadott alapvetés, hogy az erőteljesebb növekedéshez elengedhetetlen a minél jobb hatékonyság.

Hatmilliárd digitalizációra

Csaknem kétszáz iskola kaphat digitalizációra több mint hatmilliárd forintot egy EFOP (Emberi erőforrás-fejlesztési operatív program) pályázaton, további csaknem kétmilliárd forintról pedig később dönt a kormány – közölte Czunyiné Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos és Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár tegnap budapesti sajtótájékoztatóján.

Teljes lesz a digitális átállás

A vállalati adózás és a lakossági ügyintézés teljes digitalizálásával az éves össztermék két százalékának megfelelő összeget lehet megspórolni.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!