2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: deviza

8 cikk 1/1 oldal

Meredeken csökkent a nagy kriptodevizák árfolyama

Meredeken csökkent a nagy kriptodevizák árfolyama kedden, a bitcoin, az ether és a ripple egyaránt kétszámjegyű veszteséget szenvedett el a piaci pánik által kiváltott masszív eladási hullámban.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a bankközi devizapiacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben kedd kora estére a reggeli szintekhez képest.

Vegyesen alakult a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon hétfőn: az euróval, a svájci frankkal és a japán jennel szemben erősödött, míg a dollárhoz képest gyengült.

Vegyesen alakult a forint árfolyama

Keveset változott, de vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon péntek reggel: az euróhoz képest kissé gyengült, míg a dollárral, a svájci frankkal és a japán jennel szemben erősödött.

Mennyibe kerül tíz euró?

Alaposan átírta a történelmet a román fizetőeszköz. Tegnap 4,6469-es szinten állt a lej, hajszálnyira az egységes európai fizetőeszközhöz egy héttel korábban regisztrált 4,6495-ös történelmi mélyponttól. Az elemzők a lej további leértékelődését valószínűsítik, az év végére 4,7 lej/euró körüli árfolyamra számítanak.

Erősödött a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben keddre virradóra a nemzetközi devizapiacon.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!