2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: Demokratikus koalíció

10 cikk 1/1 oldal

Köszönik Gyurcsánynak

„Külön köszönetet mondunk a Fidesz leendő, 2018-as győzelméért is Gyurcsány Ferencnek. Az ő fáradhatatlan munkája nélkül nem sikerült volna.”

Fidesz: a Gyurcsány-kormány elvett egyhavi nyugdíjat

A Fidesz-kormányok alatt a nyugdíjasok életét rezsicsökkentéssel, a tej, a tojás, a baromfihús, a sertéshús áfájának csökkentésével segítik – olvasható a kormánypárt közleményében.

Az MSZP-t már DK-nak hívják

Immár reális lehetőségként sejlik fel annak az esélye, hogy az MSZP nem lesz képes önállóan elindulni a választásokon.

Gyurcsány halálos ölelése

Az MSZP lecsúszásával párhuzamosan a Gyurcsány vezette DK 6-8 százalék körüli szintre jött fel, tehát a két párt között immáron csak két-három százalék van.

Erős székelyföldi kritika Gyurcsány Ferencnek

Egy ismert erdélyi politikus arcát, nyilatkozatát felhasználva kampányol a Facebookon Gyurcsány Ferenc, követelve, vonják meg a határon túliak szavazati jogát.

Gyurcsánynál a helyzet változatlan

Úgy vélem, Gyurcsány Ferenc már a kérdés újbóli felvetésével, annak hajánál fogva való előráncigálásával megbukott. Újra.

Fidesz: Gyurcsány százmilliárdokat vett el az oktatástól

Gyurcsány Ferencet a kormányzása alatt se a versenyképesség, se az oktatás, se a bérek nem érdekelték – reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója a Demokratikus Koalíció egyik hétfői sajtótájékoztatójára.

Ütéssel érveltek a DK-s fórumon

Rohadt mocskos tetvek, én nekem ne mondják, hogy hazaáruló vagyok, hát mit képzelnek ezek! Ez a baj, hogy semmit nem teszünk ezek ellen! – kiabálta a pofonosztó.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!