2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: demokrácia

20 cikk 1/2 oldal

A Fidesz kiszűrné az álcivil szervezeteket

A valójában politikai célból létrehozott „álcivilek” miatt indokolt lehet egy olyan javaslat, hogy a szervezetek vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek.

Kulcsszerepben az idei év

Különleges évünk lesz az idei. Az Egyesült Államok napokon belül új elnökkel folyatja, Európában több meghatározó országban nagy horderejű választás lesz.

Szítják a varsói konfliktust

Az USA egyes egyetemein már a politikatudomány részeként oktatják a társadalmi destruktivitás módszertanát: miként lehet „társadalmi lázadásokat” előidézni.

Az álmok kora

Elcsúsztak az értékek bizonyos nyugat-európai országokban, az emberi élet védelmét is felülírja a politikai korrektség, a józan észre hallgatni ma már populizmus.

Rettegők

A demokráciát féltők hetente rendeznek tüntetést Varsóban, az Európai Parlament havonta tart vitát a lengyel demokrácia helyzetéről.

Trump kemény leckéje

A washingtoni elit kritikája mögött az áll, hogy különféle érdekcsoportok eltorzíttatják a demokratikus hatalomgyakorlást.

Elitokrácia vagy demokrácia

A kiút az alulról létrejövő pozíciók kiépítése, amelyek nemzetállami kereteken belül jelennek meg

Amerika bolsevikjai

A demokráciában nem hisznek, csak a manipuláció, az agymosó média hatalmában bíznak, de ha mégis győz a józan ész, az elviselhetetlen a számukra.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!