2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: demokrácia

13 cikk 1/2 oldal

Zúg a kettős beszéd

Kanadában egyelőre nincs törvény, csak egy terv az álcivil szervezetek kordában tartására. Izraelben viszont van, ott már döntött a parlament.

Európa megmentése és megújítása

Vegyes érzelmekkel olvastam az Új Szó honlapján az eredetileg a Hvg.hu által megjelentetett Soros György-írást.

Minden út Legnanóba vezet?

Jelentéktelen számú, ám annál hangosabb kisebbségek akarják, hogy szokásaink és biológiai nemeink összeolvadjanak.

Boross Péter: nem ilyen Európát reméltünk

Hamis kép él a köztudatban a második világháborút követő néhány évről, mondván, akkor „egy bimbózó, remek demokrácia alapjait rakták le” – mondta az egykori miniszterelnök.

Nem törnek át

Már csak a szárnyaló gazdasági eredmények fenntarthatóságán fanyalognak a mindent rossznak tartó fikakultúra felkent apostolai.

Fontos a Brüsszel és Lengyelország közötti párbeszéd folytatása

Fontos, hogy az Európai Bizottság és Lengyelország folytassa a párbeszédet a felmerült problémákról, Magyarország azonban nem tartja célravezetőnek, hogy a brüsszeli testület megosztó javaslatokat terjeszt a tagállami kormányokat tömörítő tanács elé – közölte Takács Szabolcs miniszterelnökségi államtitkár az uniós országok európai ügyekkel foglalkozó tárcavezetőinek keddi brüsszeli tanácskozása után.

Jöhet az atom

A kontinens egyik legstabilabb, politikailag és gazdaságilag is biztos alapokon álló, demokratikusan felhatalmazott kormányát aljas büntetés fenyegeti.

Párhuzamos életrajzok a széleken

Gulyás Márton a nyeszlett, férfiatlan antihős, nagyon trendi, épp csak annyira gendersemleges, amit még kellően tud ellensúlyozni a gondosan fazonírozott szakáll.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!