2017. november 19., vasárnap, Erzsébet napja

Címke: cselgáncs

12 cikk 1/2 oldal

Civakodás a léket kapott hajón

Cselgáncsozóink tavaly a riói olimpián, augusztusban pedig a budapesti világbajnokságon sem szereztek érmet, így várható volt, hogy megkongatják a vészharangot a sportágban.

Riner maradt a tatami királya

Nem éppen irigylésre méltó feladat megküzdeni a földkerekség legjobb cselgáncsozójával, a hegyomlásnyi Teddy Rinerrel, Bor Barnának mégis ezt kívántuk.

Egy meccset nyert a magyar csapat a cselgáncs-vb zárónapján

Kazahsztán ellen győzött, majd Franciaországgal szemben vereséget szenvedett a magyar válogatott a vegyescsapatok versenyében a budapesti cselgáncs-világbajnokság zárónapján vasárnap, így búcsúzott a további küzdelmektől.

Cselgáncs-vb: Bor Barna bejutott az elődöntőbe

A paksi dzsúdós fejenátforgatásra, majd két válldobásra is vazaarit kapott grúz ellenfele ellen, végül ipponnal győzött, a fináléért brazil ellenféllel küzdhet.

Legalább már dobogóközelben

Cselgáncsban az első világbajnoki aranyunkat még 1993-ban, a másodikat 2005-ben, a harmadikat újabb 12 év elteltével most szereznénk meg a Papp ­László Sportarénában.

Legalább már meccset nyertünk

„Száztíz százalékot beleadtam, így alakult, de elsőéves felnőttként elégedett vagyok a szereplésemmel” – mondta el Szabó Katinka.

Könnyes búcsúval indult

A fél országra ráijesztő vasárnapi felhőszakadás után hétfőn váratlan hideg zuhanyt kaptunk a nyakunkba a budapesti cselgáncs-világbajnokság első napján.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!