2017. június 22., csütörtök, Paulina napja

Címke: civilek

42 cikk 1/5 oldal

Hazai migránssegítő alapítványt jegyeztek be

Nem jótékonysági szervezetként jegyezték be az Egyesült Királyságban a Migration Aid Internationalt a társaság szigetországi ügyeit intéző Duport Associates Ltd. tájékoztatása szerint.

Lehullott az álARC

Geszti Péterre hasonlító álARC mögé bújt a Nyílt Társadalom Alapítvány nevű álcivil szervezet.

Az ENSZ-t aggasztják a rakkai civil áldozatok

Az ENSZ-t nagyon aggasztja azoknak a civileknek a sorsa, akik az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet kezén lévő és hevesen ostromlott szíriai Rakka városban rekedtek. Erről a világszervezet egyik tisztségviselője nyilatkozott csütörtökön. Este egy amerikai harci gép lelőtte a szíriai hadsereg egyik felfegyverzett drónját az amerikai erők közlése szerint.

Több száz menekülő civilt ölt meg az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam fegyveresei 231, Nyugat-Moszulból menekülő civilt gyilkoltak meg május 26-a óta – közölte csütörtökön az ENSZ genfi emberi jogi irodája hitelt érdemlő jelentésekre hivatkozva.

Szíria: Rakkából menekülő civileket ért koalíciós légicsapás

Legalább 21, Rakkából menekülő civillel végzett az Egyesült Államok vezette koalíció légicsapása, miközben az Eufráteszen keresztül próbáltak kis csónakokon távozni az Iszlám Állam terrorszervezet szíriai fellegvárának számító városból – jelentette kedden az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Botka ígéretet tett Brüsszelben

A szocialisták miniszterelnök-jelöltje elmondta, a maga részéről azt szeretné, ha Brüsszelben megbüntetnék az Orbán-kormányt,

42 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!