2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: civilek

42 cikk 1/5 oldal

Sok civil meghalt a nemzetközi koalíció légicsapásaiban

Legalább 35 civil meghalt az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció légicsapásaiban csütörtökön egy, az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet ellenőrzése alatt álló kelet-szíriai városban – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Az olasz szenátus elszámoltatná az NGO-kat

A földközi-tengeri embermentésben részt vevő nem kormányzati szervezeteknek (NGO) az olasz hatóságoknál történő akkreditálását és finanszírozásuk átláthatóságát szorgalmazta az olasz szenátus védelmi bizottsága kedden közölt jelentésében, amely szerint nem az NGO-k feladata migrációs humanitárius folyosók kialakítása.

Fidesz: Soros érdekében hazudnak a szocialisták

A kormánypárt szerint Magyarországon több olyan szervezet van, amely befolyásolási kísérleteivel veszélyezteti az ország nemzetbiztonságát és szuverenitását.

Civilek segítik az embercsempészeket

Görögországba mind­össze 5282 migráns érkezett ebben az évben, míg ugyanebben az időszakban több mint 37 ezren értek partot Olaszországban.

Civileket ölt meg az Iszlám Állam egy szíriai faluban

Támadást hajtottak végre kedden az Iszlám Állam terrorszervezet harcosai egy északkelet-szíriai faluban; a váratlan rajtaütésben legalább 22 ember, köztük több, a harcok elől menekülő civil meghalt – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) és kurd aktivisták.

42 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!