2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: civilek

34 cikk 1/4 oldal

Mitől „civilek”?

Se legitimációjuk, se társadalmi támogatottságuk nincs ezeknek a kotnyeles gyülekezeteknek. Kéretlen prókátor valamennyi.

Majtényi, a zsoldos katona

Soros György és mögötte a szupergazdag pénzügyi körök nem tesznek mást, mint egyszerűen beavatkoznak egy ország belügyeibe, s mint aktorok, tényezők lépnek fel abban.

Támogatják a szigorításokat

A migrációval kapcsolatos új, magyarországi intézkedések indoklásáról közölt cikket a Breitbart. Az amerikai hírportál az intézkedések ellen tiltakozó civil szervezetekről is írt-

Majtényi beszédet mond március 15-én

Bár szerintük fojtogató a légkör Magyarországon, ahol lábbal tiporják a demokráciát és az emberi jogokat, mégis kifulladni tűnnek a kormányellenes civil szerveződések.

Közös jelöltet indít az Együtt és a Civil Zugló Egyesület

Az Együtt és a Civil Zugló Egyesület közös jelöltje a zuglói időközi önkormányzati választáson Drevenka Monika lesz – jelentette be Juhász Péter, az Együtt elnöke és Várnai László, a Civil Zugló Egyesület elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Olasz ügyészi vizsgálat nem kormányzati szervezetekkel szemben

A Moas nevű, Olaszországban bejegyzett nem kormányzati humanitárius szervezet alapítója elutasította kedden a szicíliai Catania ügyészségének vizsgálatát, amely a Földközi-tengeren migránsokat mentő nem kormányzati szervezetek finanszírozási hátterét kutatja.

Liberális jogvédők támadták a kormányt

Trócsányi László világossá tette: a kormány az európai joggal összhangban védi az országot. A civilek kapcsán úgy vélte, attól még nem lesz diktatúra, ha nem értenek mindenben egyet.

34 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!