2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: civil szervezetek

13 cikk 1/2 oldal

BVOP: Nincs szó kitiltásról

A Magyar Idők úgy értesült, a Helsinki Bizottság közleményével ellentétben a civil szervezetek nincsenek kitiltva a magyarországi büntetés-végrehajtási intézetekből.

Soros-hálózat: a migráns az első

Amennyiben a Helsinki Bizottságnak sikerül keresztülvinnie tervét, akkor a Soros György támogatását élvező szervezetek döntő befolyást szerezhetnek a hatósági tolmácsolás területén.

Migránsokkal szembeni bánásmód miatt feljelentést tettek politikusok ellen Belgiumban

Menekültek megsegítését támogató civil szervezetek feljelentést tettek Theo Francken belga menekültügyi és migrációs államtitkár, Philippe Close, Brüsszel főpolgármestere és Bernard Clerfayt, a főváros Schaerbeek kerületének polgármestere ellen migránsokkal szemben tanúsított, szerintük embertelen és megalázó bánásmód miatt – közölte a La Libre Belgique című belga napilap szerdán.

A szolgaság kis körei

A valódi civil a lokalitás fontos elvét ülteti gyakorlatba, az álcivil pedig egy külföldről, New Yorkból vagy éppen Brüsszelből kapott utópisztikus direktívát valósít meg.

Abdeslam magyar hálózata

Már régóta gyanakodva figyeljük a migránsokat segítő civil szervezeteket. Ők támogatták 2015-ben az országunkon átvonuló illegális bevándorlók tömegeit.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!