2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: civil szervezetek

31 cikk 1/4 oldal

A béke megteremtése érdekében az EU fokozná szerepvállalását Szíriában

Az Európai Unió a szíriai politikai ellenzék és a civil társadalmi szervezetek megerősítése révén szeretné fokozni szerepvállalását a közel-keleti ország békéjének és stabilitásának megteremtésében – ez derül ki egy kedden Brüsszelben bemutatott, uniós stratégiát tartalmazó javaslatból.

Rágalmazók

A George Soros által támogatásban részesített Migszol és az általa leírtakat később közlő személyek jelenleg nem nevezhetők másnak, csak bűnözőknek.

Kormányzati segítség a civileknek

A megyékben és a fővárosban egy-egy Civil Információs Centrum segíti az alapítványok, egyesületek és önkéntesek munkáját. A 2017–2019 között megvalósuló programról szóló dokumentumokat Rétvári Bence és Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkárai adták át a nyilvános pályázaton kiválasztott civil szervezeteknek.

Mától gyorsulhat a civil szervezetek nyilvántartásba vétele

A civil szervezetek működésére és nyilvántartására vonatkozó törvények ma hatályba lépő módosításai a civilekkel kapcsolatos eljárások gyorsítását és egyszerűsítését célozzák – közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Abortuszügyben véleményterror zajlik

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szerint Soros Györgyék elégedettek lehetnek, újabb helyen sikerült egy lépést tenni a családok szétveréséért.

31 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!