2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: charlottesville

16 cikk 1/2 oldal

Kolumbusznak sem kegyelmeznek

A New York állambeli Buffalóban a hét végére vörös festékkel öntötték le Kolumbusz Kristóf szobrát, és Manhattanben is tüntettek az olasz születésű hajós szobra ellen.

Robert Lee sportriporter a neve miatt nem közvetíthet Charlottesville-ből

Az ESPN amerikai televíziós csatorna úgy döntött, nem közvetíthet a virginiai Charlottesville-ben rendezendő egyetemi futballmérkőzésről a sportággal foglalkozó sportriporterük, mert Robert Lee-nek hívják, ugyanúgy, mint az egykori amerikai polgárháború déli csapatainak főparancsnokát.

Heves és feszült vita a Charlottesville-i önkormányzat ülésén a konföderációs szobrokról

Második napja nem szűnik a feszült, bekiabálásokkal és ökölrázásokkal kísért vita a virginiai Charlottesville város önkormányzati ülésén, miután a város polgármestere ugyan megígérte, hogy a polgárháború déli szereplőinek emléket állító két szobrot a városban eltávolítják, köztük Robert Lee tábornokét is, előtte azonban nyilvános vitát hirdetett az ügyben.

Megbuktatni Trumpot

Donald Trumpot nem sokan szeretik. Érthető, miért. Nem túl szimpatikus. Arrogáns üzletembernek tűnik, aki céljai megvalósítása érdekében képes bármit megtenni.

Több tízezres antirasszista tüntetés volt Bostonban

Rendőrségi becslés szerint mintegy 40 ezer fős antirasszista tüntetés volt szombat este Bostonban egy olyan aznapi jobboldali gyűlés ellen, amelyet a szólásszabadság nevében hirdettek meg.

Trump: Mindkét oldal hibás!

Tizennégyszer kért elnézést az állandó félbeszakítások miatt újra és újra „szót kérve” saját keddi sajtóértekezletén Donald Trump.

Rettegjen Winnipeg: ott is Soros-graffitik!

Lara Rae winnipegi humorista elindult reggeli sétájára barátjával, amikor majdnem egy tucat graffiti üzenettel találták szembe magukat a parki sétány mentén.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!