2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: bűnügy

96 cikk 1/10 oldal

Szemből érte a találat a rendőrtisztet

A rendőrgyilkosság gyanúsítottja, a közismert hungarista, id. Győrkös István Kalasnyikovjából érkező lövedék ölte meg Pálvölgyi őrnagyot.

Szabadon bocsátották a Nigériában elrabolt két német régészt

Szabadon bocsátották vasárnapra virradóra a néhány napja Nigériában elrabolt két német régészt az Abujától északra fekvő Katari nevű település közelében – közölte Usman Aliyu, Kaduna szövetségi állam rendőrségi szóvivője.

Megmentenék a dzsihadisták által letarolt iraki nemzeti örökséget

Az iraki és szövetséges erők Moszul környéki előrenyomulásával párhuzamosan egyre pontosabban sikerül felmérni a régészeti helyszíneket ért károkat, amelyek az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) szerint a feltételezettnél súlyosabbak.

Nem találtak veszélyes anyagot a Kim Dzsong Nam-gyilkosság helyszínén

Nem találtak veszélyes anyagot a Kuala Lumpur-i repülőtéren, ahol február 13-án idegméreggel megölték Kim Dzsong Namot, az észak-koreai kommunista diktátor, Kim Dzsong Un féltestvérét – jelentette be vasárnap a malajziai rendőrség. A méreg 15-20 perc alatt végzett az áldozattal.

Még mindig ismeretlen a heidelbergi autós ámokfutó indítéka

Továbbra is ismeretlen, hogy miért hajtott járókelők közé egy autós a németországi Heidelbergben. A tömeges gázolás elkövetője a helyi rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint első kihallgatásán nem volt hajlandó beszélni tettéről.

Elhunyt a heidelbergi ámokfutó egyik áldozata

A gázolás halálos áldozata egy 73 éves német férfi. A két, csak könnyebb sérült egyike egy 32 éves osztrák férfi, a másik egy 29 éves bosnyák nő.

Újabb floridai mecsetben gyújtogattak

Ismeretlen tettes szándékosan okozott tüzet Floridában egy mecsetben. Az épületben nem volt senki a gyújtogatón kívül, így áldozatok sincsenek, csak anyagi kár keletkezett.

Politikus elrablását hiúsították meg az ukrán hatóságok

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) meghiúsította Odesszában Olekszij Honcsarenkónak, az ukrán elnök mögött álló parlamenti tömörülés frakcióvezető-helyettesének elrablását. Erről maga a képviselő számolt be csütörtökön a 112 Ukrajina hírtévében.

96 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!