2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: bűnügy

79 cikk 1/8 oldal

Egy kiló heroinnal buktak le Röszkén

Egy kilogramm heroint és három kilogramm adalékanyagot találtak a pénzügyőrök egy autóbuszban Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Jet skiken szállították a bevándorlókat az embercsempészek

mbercsempész-hálózatot göngyölítettek fel Spanyolországban, a bűnözők fejenként 5000 euróért szállítottak jet skiken bevándorlókat és menekülteket Marokkóból a Gibraltári-szoroson át – közölte a spanyol rendőrség csütörtökön.

Ukrajnában 87 embert szabadítottak ki álcázott kényszermunkatáborokból

Az ukrán hatóságok 87 embert szabadítottak ki az ország keleti felében lévő Dnyipropetrovszk megyében szenvedélybetegségekről leszoktatónak hirdetett, de valójában kényszermunkatáborokként működtetett egészségügyi rehabilitációs központokból – számolt be szerdán a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Botka rendőri vezetőket vesztegethetett meg

Szabó Bálint jogász szerint a szegedi polgármester döntött arról, hogy kik tartozzanak abba a kiválasztott körbe, akik bárhol és bármikor ingyen parkolhatnak a városban.

Vádat emeltek az érdi kettős gyilkosság ügyében

Vádat emeltek egy nő ellen, aki a Pest Megyei Főügyészség szerint megölt egy idős házaspárt 2015 októberében Érden – közölte a vádhatóság pénteken az MTI-vel.

79 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!