2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: bűnügy

84 cikk 1/9 oldal

Tíz év fegyházra ítéltek egy gázrobbanást okozó férfit

Tíz év fegyházra ítélt a Tatabányai Törvényszék kedden egy férfit, aki 2014 januárjában két társával ellopott egy nyomás alatt álló gázcsövet egy családi ház alagsorából Táton, emiatt az épület megtelt gázzal és felrobbant. Az ítélet csak a harmadrendű vádlott esetében emelkedett jogerőre.

Újabb korrupció a határon

Meg nem erősített információ szerint az elfogottak pénzt kértek és kaptak a határt átlépőktől az átlépés meggyorsítása, illetve a hivatalos procedúra elmaradása fejében.

Folytatódik a Simon-per

Az MSZP volt elnökhelyettesét és társát különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekménnyel vádolják.

Megölték a Yellowstone leghíresebb fehér farkasát

Halálosan megsebesítették az amerikai Yellowstone Nemzeti Park leghíresebb és a legkedveltebb sarki farkasát, a nemzeti park mellett egy állatvédő egyesület is több ezer dolláros nyomravezetői díjat tűzött ki a sokakat felháborító ügyben.

Dortmundi merénylet: nem találtak terrorizmusra utaló nyomokat

Nem találtak terrorizmusra utaló nyomokat a Borussia Dortmund (BVB) német labdarúgócsapatot szállító busz ellen áprilisban elkövetett robbantásos merénylet ügyében – közölte kedden a német szövetségi legfőbb ügyészség.

Börtönben marad Jakubinyi

A gyanúsítás lényege, hogy Jakubinyi Tanyi György ügyvédnőjét előbb megfenyegette, majd húszmillió forinttal meg akarta vesztegetni.

84 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!