2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: bűnügy

96 cikk 1/10 oldal

Tíz kiló marihuánát találtak Röszkén

Tíz kiló marihuánát találtak egy szerb férfi autójában a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

Őrizetbe vették az orosz elnöki rezidencia bővítésének kivitelezőjét

Jelentős anyagi kárt okozó csalás és bűnszövetkezet létrehozásának gyanújával őrizetbe vették Andrej Kaminovot, a Kreml által megrendelt legújabb építkezéseket kivitelező Ateksz állami vállalat vezetőjét – közölte kedd este a Fontanka szentpétervári hírportál és az RBK gazdasági lap online kiadása.

Dohánybolti bevételt raboltak Keszthelyen

Néhány órán belül elfogták a rendőrök Keszthelyen azt három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hétfő délután kiraboltak egy nőt, aki dohánybolti bevételét vitte volna a bankba – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Bocsánatot kért Kulcsár Attila

A brókerügy elsőrendű vádlottja arra kérte a táblabíróságot: enyhítse az első fokon kiszabott ítéletét, hogy ne kelljen újra börtönbe mennie.

Eldől, gyilkosok-e Burkáék

Apát és fiát egy falubelijük meggyilkolása miatt első fokon 28-28 évre ítélték, ám végül bizonyítottság hiányában jogerősen felmentették őket.

96 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!