2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: bűnügy

89 cikk 1/9 oldal

Romániában fogtak el egy párizsi ékszertolvajt

Romániában letartóztatták egy múlt év végén elkövetett, 5,2 millió euró értékű párizsi ékszerlopás gyanúsítottját – közölte vasárnap honlapján a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT).

Siita rendőrgyilkosokat végeztek ki Bahreinben

Kivégeztek vasárnap Bahreinben három síita muzulmánt rendőrgyilkosságok miatt, ami várhatóan tiltakozásokat vált ki a zömében síiták lakta, de szunnita királyi család által vezetett a Perzsa-öbölbeli királyságban.

A K&H farkasa

14 év után születhet másodfokú ítélet a K&H-perben, melynek főszereplője egy nyolc általánossal és brókertanfolyammal rendelkező középkorú zalai férfi, Kulcsár Attila.

Korrupcióval gyanúsítják a Samsung nagyfőnökét

Gyanúsítottként hallgatja meg a Samsung vállalatcsoport vezetőjét az illetékes dél-koreai ügyészség a Pak Gun Hje államfő elleni korrupciós eljárásban – jelentették be szerdán hivatalosan.

Jogerős: börtönt kapott egy kábítószerkereskedő

Jogerősen egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Törvényszék kedden azt a 26 éves férfit, aki körömlakklemosóval és hígítóval kevert drogokat árusított, többek között fiatalkorúnak is, két nagykanizsai iskola közelében.

89 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!