2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: büntetés

10 cikk 1/1 oldal

Az FTC maximálisan kiáll Thomas Doll mellett

Ha szükséges és lehetséges, akkor országgyűlési képviselőként akár a sporttörvény módosítását is javasolni fogja a játékvezetés bírálhatósága védelmében – tájékoztatta az MTI-t Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

Az UEFA kizárta a Partizan Beogradot

Tartozásai miatt egy idényre kizárta a Bajnokok Ligájából és az Európa Ligából a Partizan Beograd labdarúgócsapatát az európai szövetség (UEFA).

MNB: 675 milliós bírság jogosulatlan szolgáltatásnyújtás miatt

Engedély nélküli befektetési szolgáltatási tevékenység és bejelentés hiányában végzett közvetítői tevékenység miatt összesen 675 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az Új-Zélandon bejegyzett 3TG FX Ltd.-re és a PERFECTO FX Ltd.-re, és véglegesen megtiltotta, hogy Magyarországon jogosulatlanul tevékenységet végezzenek.

A civilekkel együttműködve egyre eredményesebb a parlagfű elleni küzdelem

A 2016. évi parlagfű-szezon véget ért, a parlagfű virágzása és pollenszórása befejeződött. A parlagfű-mentesítés a földtulajdonosok és földhasználók feladata, de az allergiások, asztmások életminőségének javítása érdekében a kormány ebben az évben is kiemelt figyelmet fordít a prevencióra, az egészségmegőrzésre.

Továbbra is toboroz a büntetés-végrehajtás

Továbbra is keres munkatársakat a büntetés-végrehajtás; a közelmúltban indult toborzás során eddig 3672-en jelentkeztek a testülethez – közölte az MTI-vel a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) szóvivője szerdán.

Négy klubot büntetett meg az MLSZ

Négy klubot, a Debrecent, a Budapest Honvédot, az Újpestet és a Diósgyőrt sújtotta pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden ülésező fegyelmi bizottsága.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!