2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: büntetés

12 cikk 1/2 oldal

Fellebbez a Ferencváros az MLSZ-nél

A klub vezetői egy hete még azt a tájékoztatást adták, tárgyalás lefolytatását kérik a fegyelmi bizottságtól, ilyen beadvánnyal mégsem fordultak a szövetséghez.

Milliós támogatások ismeretterjesztő filmeknek és rádiós műsoroknak

Kilenc ismeretterjesztő film elkészítését összesen 78,8 millió forinttal, huszonnyolc rádiós hírműsor és közérdekű szolgáltató magazinműsor elkészítését pedig összesen 74,6 millió forinttal támogatja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

Szektorbezárás és pénzbüntetés az FTC-nek

Szektorbezárással és pénzbüntetéssel sújtotta a Ferencvárost a szombati jelentős szurkolói rendbontás miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden.

Megint zárva lesz az újpesti stadion

Az Újpest–Videoton mérkőzésen történtek miatt másfél millió forintos büntetést kell fizetnie az Újpestnek, sőt a következő két mérkőzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie.

Az MNB mintegy 13 millió forintra büntette az MFB-t

A Magyar Nemzeti Bank különböző, elsősorban a hitelkockázatokra, illetve a tőkemegfelelésre vonatkozó szabályok megsértése, valamint a vállalatirányítás hiányosságai miatt együttesen 12 millió 800 ezer forint felügyeleti bírságra büntette az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-t – közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán.

Török puccskísérlet: több résztvevő súlyosbított életfogytot kapott

Négyszeresen súlyosbított életfogytiglani börtönbüntetést kapott szerdán a nyugat-törökországi Mugla bíróságán 34 olyan katona, köztük egy dandártábornok, aki a tavalyi puccskísérlet során a vád szerint merényletre készült Recep Tayyip Erdogan török államfő ellen a közeli Marmaris egyik tengerparti szállodájában – jelentette az NTV török hírtelevízió.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!