2017. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: BUdapesti Tavaszi Fesztivál

6 cikk 1/1 oldal

Kodály Zoltán előtt tiszteleg a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Kamara- és kórusműveinek előadásával, valamint magyar népzenék ihlette dalciklus ősbemutatójával is tiszteleg a 135 éve született és fél évszázada elhunyt Kodály Zoltán zeneszerző, zenepedagógus előtt a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF).

Ma kezdődik a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Számos világsztár: mások mellett John Malkovich, Gyenyisz Macujev és Daniele Gatti előadásaival találkozhat a közönség a pénteken kezdődő 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF), amely április 23-ig 40 helyszínen több mint 150 koncerttel, kiállítással, színházi és táncelőadással várja a közönséget.

Pont Fesztivál: a türk hagyományok a fókuszban a hétvégén

A Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) nyitóeseményeként szombaton és vasárnap először rendezik meg a Pont Fesztivált, amely az UNESCO szellemi örökségeit vonultatja fel. Az esemény, amelynek a Várkert Bazár a helyszíne, ezúttal a türk hagyományokra, a közép-ázsiai régióra fókuszál.

150 program március 31-től a Budapesti Tavaszi Fesztiválon

Több mint 150 program: koncertek, kiállítások, színházi és táncelőadások, számos világsztár fellépése várja csaknem 40 helyszínen a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) közönségét március 31. és április 23. között.

6 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!