2017. január 24., kedd, Timót napja

Címke: Budapest

189 cikk 1/19 oldal

Jelentős forgalomcsökkenés, javult a levegő a fővárosban

Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt – tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.

Szmogriadó van Budapesten

Hétfő reggel 6 órától tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4.

Egy teljes élet a zenéért

José Carreras, aki kétségkívül korunk egyik legkiválóbb tenorja, az A Life in Music című koncertjével ma lép a fővárosi közönség elé.

Meghalt a Határ úti feljárónál történt baleset egyik sérültje

Meghalt a IX. kerületi Határ úti felüljárónál péntek hajnalban történt baleset egyik sérültje – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. A rendőrség és a katasztrófavédelem korábban több súlyos sérültről adott tájékoztatást.

Riasztások és veszélyjelzés a hideg idő miatt

Az extrém hideg miatt két megyére másodfokú, öt megyére és Budapestre elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A magyar kultúra napja – pénteki programok

Több napon keresztül ünneplik országszerte a Magyar Kultúra Napját, összeállításunkban a pénteki, vagy pénteken induló események gyűjtöttük csokorba.

189 cikk 1/19 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!