2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Budapest

93 cikk 1/10 oldal

Forgalmi változások lesznek szombat délután Budapesten

Változik a 105-ös busz útvonala, továbbá várakozásra lehet számítani a 4-es és a 6-os villamos, illetve több másik busz és troli vonalán a Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út útvonalon egy szombat délutáni tüntetés miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.

Budapest is esélyes a legjobb európai úti cél címre

Február 8-ig lehet szavazni a legjobb európai úti célokra a European Best Destinations versenyén, amelyre a szervezet Budapestet is jelölte – hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

Több a szobafoglalás, mint egy éve

Miközben rekordmagasságokba emelkedett a hazai turizmus növekedési üteme az előző évben, addig a szálláshelyekre idén beérkezett foglalások száma már meghaladja a múlt év eleji forgalmat.

Újra lesz Budapesten amerikai nagykövet

Lendületet adhat a magyar–amerikai kapcsolatoknak, hogy Washington újra nagykövetet készül Budapestre küldeni. A republikánus kötődésű David Cornstein lehet a következő amerikai misszióvezető.

Egy zongoristalegenda Budapesten

Scott Hicks Ragyogj! című filmje valós eseményeket dolgozott fel, a zongoraművész ma is él és folyamatosan turnézik, idén Európában, amelynek keretében Budapestre is ellátogat.

Beváltak a budapesti újrahasználati központok

A központokba például babafelszerelést, játékot, sporteszközt, bútort, konyhafelszerelést, lakberendezési tárgyat, szerszámot, könyveket vagy akár DVD-ket várnak.

93 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!