2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: Budapest

228 cikk 1/23 oldal

Budapest a 4G-vel legjobban lefedett európai város

Az európai nagyvárosok közül Budapest a 4G mobilhálózattal legjobban lefedett város, és ahol a legnagyobb 4G sebességet mérték az OpenSignal alkalmazás felhasználói.

Károkat okoz a fővárosban a viharos erejű szél

Közel 30 alkalommal riasztották a tűzoltókat a fővárosban a viharos erejű szél által okozott károkhoz kedd kora délutánig – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Budapesti tenisztorna – Pozitív visszajelzések, szövetségi tervek

A versenyzők és a női tenisztornákat szervező WTA képviselői is elismeréssel szóltak a Babos Tímea győzelmével véget ért múlt heti, budapesti viadalról – mondta a hazai szövetség elnöke hétfőn, az M4 Sport Sportreggeli című műsorában.

Fényes diadal öt év után

Babos Tímea vasárnap két óra tizenhét perc alatt három játszmában, 6:7, 6:4, 6:3-ra legyőzte a cseh Lucie Safárovát a Budapest Ladies Open döntőjében.

MoMo: „Hogy rühellem…”

A momentumosok már az elején megkapták az obligát kérdést: aztán mi a fészkes fenét keres a MoMo egy vidéki településen, ha egyszer deklaráltan utálja a vidéket?

Tenisz: Babos-diadal Budapesten

Az első helyen kiemelt magyar játékos a vasárnapi döntőben szetthátrányból fordítva győzte le a másodikként rangsorolt cseh Lucie Safarovát.

Sokan nem értik, mit keres vidéken a Momentum

Az egyik felszólaló arról beszélt, nem érti, hogy a mozgalom mit keres Szegeden, amikor egyik elnökségi tagjuk sértő hangnemben ír a vidéki emberekről.

228 cikk 1/23 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!