2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: brüsszel

108 cikk 1/11 oldal

Indul a nemzeti konzultáció

Azért kérik a magyarok támogatását, hogy hazai kézben lehessen tartani az adók, a bérek, és a rezsi szabályozását – mondta el Dömötör Csaba államtitkár sajtótájékoztatóján.

Brüsszelnek tetszik a magyar taorendszer

Változatlan formában, további hat éven keresztül működhet a hazai társaságiadó-kedvezmény rendszere (tao), döntöttek pénteken Brüsszelben.

Pénzforgás

Sokan kételkedtek, nem hitték el, blöffnek, politikai vágyálomnak nevezték a 2015 augusztusában meghirdetett elképzelést.

Langerné Victor Katalin: a magyar cigányság kultúrkincse európai kulturális erőforrás

Archaikus hagyománnyal és megújulásra képes modernséggel, jelentős kulturális kifejezőerővel a magyar cigányság kultúrkincse magyar, de egyben európai kulturális erőforrás – jelentette ki Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára Brüsszelben csütörtökön.

Itthon kell dönteni a magyar adórendszerről

Ha a magyar adórendszerről nem Budapesten, hanem Brüsszelből döntenének, akkor azzal nem a magyar családok, hanem a külföldi nagyvállalatok járnának jól.

Május 25-én NATO-csúcs lesz Brüsszelben

Május 25-én csúcstalálkozót tartanak Brüsszelben a NATO-tagállamok állam-, illetve kormányfői – jelentette kedd este az AFP francia hírügynökség a szövetség szóvivőjére hivatkozva.

108 cikk 1/11 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!