2017. január 24., kedd, Timót napja

Címke: brüsszel

86 cikk 1/9 oldal

A brüsszeli elit szétesése

Az európai imámok egyértelműen és teli torokkal hirdetik az unióban élő muszlimoknak: „Alkalmazkodjatok, de ne integrálódjatok!”

Brüsszel reagálásának hiányát bírálta a szerb elnök a „vonatügyben”

Az Európai Uniónak azonnal reagálnia kellett volna, amikor kiderült, hogy szombaton a koszovói albánok állítólag alá akarták aknázni a Belgrádból az észak-koszovói Kosovska Mitrovicába tartó vonat útvonalát, és Pristina nem engedélyezte, hogy a vonat belépjen Koszovó területére – hangsúlyozta Tomislav Nikolic szerb elnök a Kurir című szerb bulvárlap keddi számában megjelent interjújában.

Mogherini: a britek csak a kilépés után tárgyalhatnak Washingtonnal

Addig nem kezdhet tárgyalásokba a brit kormány az Egyesült Államokkal kötendő kétoldalú kereskedelmi egyezményről, amíg a szigetország ki nem lép hivatalosan az Európai Unióból – szögezte le Federica Mogherini, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn Brüsszelben.

Európa megzabolázná a robotokat

Egy szocialista európai parlamenti képviselő szerint szabályok nélkül valós fenyegetéssé válhat egy apokaliptikus forgatókönyv.

Terrorellenes razziát tartanak Brüsszelben

Terrorellenes razziát rendelt el szombaton a belga ügyészség a hírhedt brüsszeli Molenbeek negyedben – közölte Ine van Wymersch, a hatóság szóvivője.

Bombát kiáltottak Brüsszelben, de csak lopni akartak

Pánikszerűen menekültek a járókelők Brüsszel belvárosának legnépszerűbb bevásárló utcájában, miután fiatalok egy csoportja dulakodni és kiabálni kezdett. Egy fiatalt előállítottak – közölte a Le Soir belga napilap pénteken.

86 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!