2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: botrány

31 cikk 1/4 oldal

Fellebbez a Ferencváros az MLSZ-nél

A klub vezetői egy hete még azt a tájékoztatást adták, tárgyalás lefolytatását kérik a fegyelmi bizottságtól, ilyen beadvánnyal mégsem fordultak a szövetséghez.

Újabb ügyészi indítvány a garázda futballszurkolók ügyében

További kilenc embernél indítványozta lakhelyelhagyási tilalom elrendelését, valamint eltiltást a sportrendezvények látogatásától a budapesti IX. kerületi ügyészség a november elején egy fővárosi futballmérkőzésen történt verekedéssel összefüggésben a napokban őrizetbe vett újabb gyanúsítottak közül – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Újabb zaklatásügyek

Egy meg nem nevezett vidéki színházrendezőt is szexuális zaklatással vádoltak meg egy ATV-s telefoninterjúban. Lázár János is állást foglalt a botránnyal kapcsolatban.

Megállíthatatlanul dagad a hollywoodi botrány

Egyre több világsztárt vádolnak molesztálással: immár Mariah Carey és Charlie Sheen neve is feketelistára került. Kevin Spacey-nek pedig minden bizonnyal ellehetetlenül a karrierje.

Újabb aranyhalak akadtak horogra

Tovább dagad az offshore botrány: a Paradise-iratok megszellőztetésével globális vállalatóriások, világhírű sportolók és vezető politikusok kétes adóügyleteire derült fény.

31 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!