2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja

Címke: Botka

34 cikk 1/4 oldal

Tóth József sem hisz már Botka Lászlóban

Bár Tóth korábban őszintén hitt Botka László elképzeléseiben, mára ő is tudomásul vette, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének szövetségi politikája megbukott.

Nyíltan szembemegy Botkával a fővárosi MSZP

Botka László akaratával dacolva immár hivatalosan is az összefogáspárti Kunhalmi Ágnes lett a szocialisták budapesti választási bizottságának vezetője.

Botka vesztésre áll saját pártjában is

Hiába hangoztatja a nyilvánosság előtt Botka László, hogy az általa korábban leárulózott Molnár Zsolt is immár teljes mellszélességgel az ő szövetségi politikáját támogatja.

Az MSZP felajánlotta szolgálatait Simicskának

Mindeközben Vona Gábor kifejezésre juttatta, hogy szimpatizál Pogátsa Zoltán közgazdász nézeteivel, akit Botka László árnyékkormánya tagjaként ismert el.

Vadai üzent Botkának, a DK nem eladó

Csípős hangú nyílt levélben utasította el Vadai Ágnes az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, Botka Lászlónak az ajánlatát, hogy a DK Gyurcsány Ferenc nélkül üljön le vele tárgyalni.

Furcsa slamasztikában a szocialisták

Nyolc hónappal a választások előtt a szocialista párt minden csoportosulása csak arra koncentrál, hogyan tudna bejutó helyet szerezni – mondta Mráz Ágoston Sámuel.

Gyurcsány már a választásra készül

Gyurcsány félreérthetetlen módon üzent a széteső MSZP-nek: bejelentette, hogy elkészítették programjukat, és elkezdték 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjük képzését.

34 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!