2017. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: Botka

10 cikk 1/1 oldal

Gyurcsány és Botka háborúja

Ha igaz, hogy a politikában előbb-utóbb összenő, ami összetartozik, ez most itt egy olyan fázis, mikor azt tapasztaljuk: szétmállik, ami összetartozott.

Egymást üti a DK és az MSZP

A DK az MSZP-t számoltatná el egy negyvenmilliós összeg miatt, míg a szocialisták szerint Gyurcsány Ferencék a Fidesz helyett őket tekintik ellenfélnek.

MoMo: „Hogy rühellem…”

A momentumosok már az elején megkapták az obligát kérdést: aztán mi a fészkes fenét keres a MoMo egy vidéki településen, ha egyszer deklaráltan utálja a vidéket?

A DK elnöke visszaszólt

A választók eldöntik, hogy kinek van helye a demokratikus magyar közéletben. Én, választóként Botkának is helyet adnék – mondta Gyurcsány Ferenc.

Botka László: Gyurcsány tehertétel a baloldalnak

Lehazugozta és visszavonulásra szólította fel Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort Botka László, az MSZP elnökségének miniszterelnök-jelöltje a szombati rendezvényen.

Fidesz: Botka óriási lehetőséget szalasztott el

A kormánypárt közleménye szerint a szocialisták ott folytatnák, ahol abbahagyták: eltörölnék a lakástámogatási rendszert, újra emelnék a jövedelemadókat.

Csepreghy Nándor: 2500 milliárdnál jár a program

Orbán Viktor miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester hétfői megállapodásával immár húszra emelkedett a Modern városok programba bevont városok száma.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!