2017. április 28., péntek, Valéria napja

Címke: botka lászló

77 cikk 1/8 oldal

Elkezdődött a szegedi parkolóbotrány tárgyalása

A hűtlen kezelés miatt indult eljárásban mások mellett Solymos László alpolgármester, Mózes Ervin címzetes főjegyző és Kalmár Gábor, Botka László kabinetfőnöke ül a vádlottak padján.

Botka: Sok feltételem van a folytatáshoz

A szegedi polgármester vétójogot követel magának a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelölt kiválasztásában, majd rákoppintott a frakciótagok orrára.

Csökken a Cserepes sori piac bevétele

Botka Lászlónak vissza kellene hívnia a Cserepes sori piac éléről Rácz Attilát – közölte Német Ferenc, a Fidesz szegedi elnökségi tagja.

Májusban dönt az MSZP Botka jelöléséről

Az MSZP május 27-i kongresszusa megválasztja a párt miniszterelnök-jelöltjét. Botka László szegedi polgármester vállalta a jelöltséget – jelentette be Molnár Gyula.

Betyárvilág Szegeden

A címzetes főjegyző nem érti, mire ez a cirkusz, elvégre két évtizedes gyakorlat Szegeden, hogy parkolási bérlettel segítik a városért dolgozó potentát embereket.

Botka Lászlóval bukhat az MSZP is

Kétségkívül Botka László decemberi, váratlan közös miniszterelnök-jelölti bejelentkezése akasztotta meg az éppen csak formálódni látszó baloldali összefogást.

Botka László nem szabadul a Szeviép-botránytól

Több száz millió forint eltűnését kérte számon csütörtökön a Nógrád megyei Bátonyterenyére látogató Botka László MSZP-s kormányfőjelölt-aspiránson a város polgármestere.

77 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!