2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: botka lászló

98 cikk 1/10 oldal

Botka veresége borítékolható

Botka László körül elfogyni látszik a levegő. Ősszel optimális esetben hadseregtarta­lékba vonulhat, s ott töltheti fel készle­teit a követ­kező önkormányzati választásokra

Vesztegetés miatt nyomoznak Szegeden

Hivatali vesztegetés gyanújába keveredett Botka László azzal, hogy ingyenes parkolóbérletet adott szegedi és Csongrád megyei rendőri vezetőknek.

Nem lopott, csak akasztgatott

Nagy lehet a gáz, ha Botka László miniszterelnök-jelölt tanácsadója már Kádár Jánost is beemelte a választási kampányba.

Botka rendőri vezetőket vesztegethetett meg

Szabó Bálint jogász szerint a szegedi polgármester döntött arról, hogy kik tartozzanak abba a kiválasztott körbe, akik bárhol és bármikor ingyen parkolhatnak a városban.

Az őszi kampányra koncentrál a DK

Szeptember 2-án egy budapesti nagygyűléssel kezdi meg kampányát a DK, amely már javában folytatja 106 egyéni képviselőjelöltje felkészítését.

Az első mester Botka listáján

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta: nem füstös fővárosi irodákban döntöttek, hanem azokat keresték meg, akik a legesélyesebbek a győzelemre.

Kunhalmi válthatja Botkát

Az ellenjelölés tovább szíthatja a tüzet az MSZP-ben, ahol Botka László és Molnár Zsolt csatája óta egyébként sem békés a választási felkészülés.

98 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!