2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: botka lászló

22 cikk 1/3 oldal

Szakértő: egyre hiteltelenebb a baloldal

Egy helyben topog a baloldal, ötletszerűen nyúlnak témákhoz, miközben egyre lejjebb csúszik a népszerűségi rangsorban és a hitelességi mércén.

Szanyi: igény esetén vállalnám a jelölést

Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő lapunknak nyilatkozott azokról a feltételekről, melyek megvalósulása esetén akár miniszterelnök-jelölt is lenne.

Kihátrálhat az MSZP Botka László mögül

Elsősorban olyanok hátrálnának ki Botka mögül, akik Molnár Gyula elnökségét támogatták Tóbiás Józseffel szemben a párt tavaly nyári kongresszusán.

A volt szoci elnök már temeti az MSZP-t

Kovács László kijelentette, nincs semmi baja az MSZP jelenlegi vezetésével, de szerinte nincs meg bennük a kellő felkészültség és tudás.

MSZP-s árnyékkormányról beszél Molnár Gyula

Február 18-ra nagy rendezvényt tervez az MSZP, ahol be szeretnének mutatni 3-4 olyan szakpolitikust, akik hitelesen képviselni tudják a pártot – közölte az elnök.

DK-s dicséret Vonáéknak

A Demokratikus Koalíció csepeli elnöke is csatlakozott azokhoz a balliberális közéleti személyiségekhez, akik akár a Jobbikkal is összefognának.

Majtényi mellett az MSZP elnöksége

A volt adatvédelmi biztost aligha lehet minden magyar állampolgár képviselőjének nevezni, hiszen állásfoglalásaiban rendre neoliberális nézeteket képvisel.

A jövő héten egyeztet az MSZP elnöksége Botka Lászlóval

Politikai menetrendről egyeztet az MSZP országos elnöksége a jövő héten Botka Lászlóval, és ha megállapodás születik, a szocialisták szegedi polgármesterüket ajánlhatják közös miniszterelnök-jelöltnek a baloldali pártok számára a 2018-as országgyűlési választásra – közölte Molnár Gyula hétfőn az elnökség ülése után az MTI-vel.

Botkával tárgyal az MSZP vezetése

Kétszer is összeülhet ezen a héten az MSZP elnöksége, hogy Majtényi László államfő­jelöltségéről tárgyaljon, illetve személyesen egyeztetnének Botka Lászlóval.

22 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!