2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: börtön

15 cikk 1/2 oldal

A börtönben is lehet szép a karácsony

A Váci Börtön és Fegyház fogvatartottjai – idén már kilencedik alkalommal – gyűjtést szerveztek hátrányos helyzetű gyerekek számára.

Lefülelt tárgyak a börtönökben

A leggyakrabban becsempészni kívánt tiltott eszközök közé egyértelműen a mobiltelefonok tartoznak – mondta Bogotyán Róbert büntetés-végrehajtási ezredes.

Börtönbüntetésre ítélték azt a csalót, aki egy merénylet túlélőjének adta ki magát

Hat hónap letöltendő és 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte csalási kísérlet vádjával azt a 29 éves francia férfit pénteken a Párizshoz közeli Versailles büntetőbírósága, aki hazudott, amikor a francia sajtóban azt állította: a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő iszlamista merényletek túlélője.

Börtönben szállásolták el a migránsokat

A spanyol belügyminisztérium tájékoztatása szerint múlt csütörtök óta több mint ezer, főleg algériai migráns érkezett a dél-spanyolországi partokra.

Börtönt is kaphatnak a katalán vezetők

Akadtak olyan katalán politikusok, akik a kilátásba helyezett büntetőintézkedések és a kormány felfüggesztése ellenére is munkába indultak hétfőn.

Több elítélt meghalt egy mexikói fegyenclázadásban

Tizenhárom elítélt meghalt egy fegyenclázadásban Mexikó északi részén, Nuevo León államban, mert a hatóságok tüzet nyitottak rájuk – mondta el helyi idő szerint kedd este az ottani büntetés-végrehajtás egyik szóvivője.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!