2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: börtön

21 cikk 1/3 oldal

Több mint félszáz halottja van egy szíriai börtön bombázásának

Több mint félszáz halottja van annak a bombázásnak, amelyet hétfőn hajtott végre Szíriában a nemzetközi koalíció az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik börtöne ellen – adta hírül kedden az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Börtönbe vonul a volt SZDSZ-es honatya fia

A bűnöző társaság, melynek ifjabb Hor­váth Aladár is a tagja volt, megszervezte a migránsok szállítását és biztosította az anyagi forrásokat.

Börtönerőszak: a biztonság pénz kérdése is

Csak tavaly hetven, idén negyvennégy súlyos testi sértés volt a börtönökben. A zárt falakon belül működő „igazságszolgáltatás” sok – és jobb – esetben a bíróságon végződik.

Kilenc év fegyház erőszaktevésért

Debrecenben kilenc év fegyházra ítélték azt a férfit, aki a belvárosban erőszakolt meg egy nőt, majd ki is fosztotta áldozatát.

35 év börtönt kapott egy mártírhalálra készülő amerikai veterán

Harmincöt év börtönre ítéltek szerdán az Egyesült Államokban egy volt katonát, amiért csatlakozni próbált az Iszlám Államhoz, hogy mártírhalált haljon. Ez az első ítélet, amely ilyen vád alapján született, és még több mint hetvenen fognak felelni az országban azért, mert megpróbálták támogatni a dzsihadista terrorszervezet.

Börtönbe került a börtönök főparancsnoka Salvadorban

Börtönbe került Salvador börtönfőnöke: másfél milliárd forintnyi összeg elsikkasztásával vádolja a közép-amerikai ország főügyésze – jelentették be egy keddi sajtótájékoztatón San Salvadorban.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!