2017. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: börtön

19 cikk 1/2 oldal

Kulcsár nem megy vissza a börtönbe

Az igazságszolgáltatás leghosszabb gazdasági perében tizennégy év után hoztak jogerős ítéletet szerdán Debrecenben. Enyhítették Kulcsár Attila elsőfokú ítéletét.

„Rémálom volt az elmúlt másfél évtized”

Az egykori brókernek kell egy kis idő, amíg hozzászokik, hogy lezárult az életének ez a szakasza. Kulcsár Attila villáminterjút adott a Magyar Időknek.

Börtönnel büntetné a székelyeket

Börtönnel büntetné az alkotmányos rend megváltoztatására irányuló cselekményeket Romániában Tudor Ciuhodaru, a kormány fő erejét képező Szociáldemokrata Párt (PSD) képviselője, aki a Székelyföldnek autonómiát követelő megmozdulásokra hivatkozik tervezete indoklásában.

Börtönbüntetésre ítélték Jordániában az Iszlám Állam kilenc tagját

A jordániai állambiztonsági bíróság szerdán nyolctól tizenöt évig terjedő szabadságvesztésre ítélte azt a kilenc férfit, akik a vád szerint az Iszlám Állam dzsihadista ideológiáját terjesztették és támadásokat készítettek elő – közölte a Petra helyi hírügynökség.

Börtönben marad a hungarista vezető

A védelem azt mondta: az eléjük tárt ballisztikus szakértői vélemény szerint Győrkös még csak nem is lőtt a későbbi áldozat felé.

Házi őrizetbe helyezték Budaházy Györgyöt

Sajtóértesülések szerint hazaengedték a terrorcselekmények miatt első fokon tizenhárom év fegyházra ítélt Budaházy Györgyöt. A Magyar Nemzet Online és az Origo hétfőn azt írta, az előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezték, a börtönből délután távozott.

19 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!