2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: Borkai Zsolt

12 cikk 1/2 oldal

Módosult a MOB alapszabálya

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hétfői rendkívüli közgyűlésén több ponton módosították az alapszabályt, így a jövő keddi tisztújító közgyűlésen már nem csak az ötkarikás sportági szövetségek küldöttei választhatók meg az elnöki posztra.

A nemzeti fejlesztési miniszterrel egyeztetett Borkai Zsolt

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel egyeztetett a 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivállal (EYOF) kapcsolatos feladatokról Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, Győr polgármestere (Fidesz-KDNP).

Az elnök vállalja a harcot

Borkai Zsolt alapszabály-módosító rendkívüli közgyűlést hív össze április 24-re, amelyen elhárulnak a sokak – így Szabó Bence – megméretését ellehetetlenítő akadályok.

Április 24-re rendkívüli közgyűlést hív össze a Magyar Olimpiai Bizottság

Április 24-re rendkívüli, alapszabály-módosító közgyűlést hív össze a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felügyelő bizottsága – hangzott el Borkai Zsolt MOB-elnök és Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke közös hétfői sajtótájékoztatóján.

Április 24-re rendkívüli közgyűlést hív össze az olimpiai bizottság

Április 24-re rendkívüli, alapszabály-módosító közgyűlést hív össze a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felügyelő bizottsága – hangzott el Borkai Zsolt MOB-elnök és Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökének közös hétfői sajtótájékoztatóján.

Nincs benne a kezdő tizenegyben

Szabó Bencében az utóbbi időben érlelődött a gondolat, hogy megméreti magát a Magyar Olimpiai Bizottság május másodikai rendes közgyűlésén.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!